Éjjel-Nappal Budapest

Bori és Vince őrült játszadozásba kezdtek

rtl.hurtl.hu

2016. november 15. 19:45

A lány reggel csomagot kapott, ami már a következő találkozásukat vetítette előre. Borinak egyre jobban tetszettek a fiú kis játékai, sőt olyannyira szárnyakra kapott ettől az új kapcsolattól, hogy Tamással is leszámolt…

Bori reggel repesett a boldogságtól, ami a többieknek is szemet szúrt, ezért elkezdték faggatni a lányt, mi van közte és Vince között. Boris tagadott mindent, és azt mondta, a fiú csupán nagyon kedves vele.

A reggelizést az zavarta meg, hogy Bori kapott egy rejtélyes csomagot, amihez egy üzenet is járt, amit Roland először nem akart odaadni a lánynak.

Végül kiderült, Bori egy szemkötőt kapott Vincétől.

 


A fiú később sms-ben értesítette a lányt, hol és mikor találkozzanak. Boris már a kávézóban várta Vincét, aki azonban nem jelent meg, de telefonon felhívta a lányt, hogy figyeli őt és hogy van számára egy különleges feladata: a fiú azt akarta, hogy Bori vegye le a bugyiját úgy, hogy körülötte a hely tele volt emberekkel.

A lány végül megtette, amit Vince kért tőle, cserébe pedig újabb csomagot kapott, amiben egy szexis ruha volt.

Miután Boriska felvette a ruhát, kapott egy üzenetet Vincétől, amiben a lány volt látható az új ruhában, így Bori meggyőződhetett róla, hogy a fiú nem hazudott, és tényleg figyeli őt.

Vince azt akarta, hogy Bori egész este a kapott darabot viselje a munkahelyén.

 


Később a klubban a táncoslányok is megjegyezték, Bori milyen dögös, de nem igazán tudták hova tenni, hogy a lányon nem az egyenruhája van, és hogy milyen erősen sminkelte ki magát.

Boriska kinézetén Tamás is kiakadt, de Bori olyan magabiztos lett Vince érdeklődésétől, hogy kiosztotta Tomit és közölte a sráccal, hogy nem öltözik át, sőt dolgozni sem hajlandó.

Végül Vince is előkerült, aki örült, hogy Bori a tőle kapott ruhában van, és végig táncolták a bulit, amit egyedül Tamás nem nézett jó szemmel.

Az este végén Bori magával vitte Vincét a lakásba, ahol a pár egymásnak is esett, az izgalom hevében pedig előkerült a szemkötő is.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#bori#roland#gréti#klub#vince#flört#Játék#feladat#szex#meglepetés#csábítás

Címlapról ajánljuk