Éjjel-Nappal Budapest

Maja meg akarta ünnepelni a sikereit

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 2. 21:20

Miután Maja egyre jobban teljesítette Kristóf edzőtervét, a srác bízott benne, hogy nemsokára az ágyába tudja csalogatni, amivel megnyerné a Szilvivel való fogadását. Maja úgy döntött, megérdemli a pihenést ezért kikapcsolódni hívta Kristófót, hogy megköszönje a támogatását, de Szilvi is csatlakozott hozzájuk…

Maja és Kristóf nagyon jól haladtak az edzséssel, a lány rengeteget fejlődött, ezért a macsó is nagyon elégedett volt a teljesítményével.

Maja nagyon boldog volt, hogy látta a sok befektetett munka eredményét, ezért úgy döntött, megünnepli a sikereit, így hát elhívta Kristófot és Szilvit bulizni. A fiú nem örült annak, hogy Szilvi is belekontárkodott az estébe, de Szilvi ignorálta Kristóf reakcióját arra, hogy ő is csatlakozik hozzájuk az este folyamán.

Miközben Maja már az ünneplésre készülődött, Szilvi kifaggatta barátnőjét, hányadán állnak Kristóffal. Maja próbálta elterelni a szót, de Szilvi erősködött, hogy szerinte Maja odavan a macsóér, ezért a lány kénytelen volt bevallani, hogy múltkor felfedezte a portréját Kristóf noteszében.

 


Az iszogatás nagyon jól telt Maja és Kristóf számára, egészen összemelegedtek, a lány nagyon jó kedvűre itta magát, a fiú pedig egész idő alatt tette neki a szépet, egyedül Szilvi elégedetlenkedett. Végül Szilvi, hogy nehogy elveszítse a fogadást még inkább itatta Maját.

Miután a terve sikerült, a lány bement fizetni, Kristóf pedig egy kis sétára invitálta a becsípett Maját, aki bevallotta a fiúnak, hogy pozitívan csalódott benne és azt is elárulta a macsónak, hogy látta a rajzot, amit róla készített. Kristóf magához édesgetve megpróbálta megcsókolni a lányt, aki a romantikus pillanat helyett rosszul lett, így Szilvinek és Kristófnak haza kellett vinniük lakótársukat.

 


Az albérletben a már kijózanodott Maja, tisztázta a fiúval, hogy azt szeretné, ha csak barátok maradnának.

 

Eközben Lali pártfogoltra akadt az albérletkeresők között, Bori pedig elszúrta a próbanapját.

#Éjjel-Nappal Budapest#szilvi#maraton#edzés#ünneplés#flört#énb

Címlapról ajánljuk