Éjjel-Nappal Budapest

Evelinnek új hódolója akadt

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 5. 20:50

Amikor Evelin és a lakótársai a klubban átmulatott éjszaka után hazafelé indultak, összetalálkoztak a kiborult Szilvivel, Evelin ex lakótársával. A lány elmenekült otthonról, Evelin szíve pedig megesett rajta, és beköltöztette az albiba. Eközben Simon, Evelin tudta nélkül meghívta Levit a lakásba, akinek tetszett Evelin, de Máté sms-e teljesen kibillentette a lányt az egyensúlyából.

Egy átmulatott éjszakából tartott haza Evelin a barátaival, mikor a lány volt lakótársával, Szilvivel találkoztak. A kiborult lány elmesélte Evelinnek, hogy miután hazaköltözött, rajtakapta az apját a legjobb barátnőjével a szülei 25. házassági évfordulója előtt. Ezért a lány megszökött otthonról és, nem volt hova mennie, Evelin szíve megesett Szilvin, felajánlotta neki, hogy ha szüksége van valamire keresse fel.

 


Karina, Kristóf unokatestvére hazautazott, Evelin féltestvére, Simon pedig a lány távozása után beállított Levivel és egy pizzával. A lány tervezett pihenős napjából végül egy Twister-party kerekedett a srácokkal. A társasjáték során Levinek és Evelinnek sikerült egy kicsit összemelegednie. A játék végeztével, amíg Simon magukra hagyta őket, Levi színt vallott Evelinnek. A fiú elmondta, mennyire jól érezte magát a lánnyal a buliban, és, hogy, bár a legjobb barátjának a féltestvéréről van szó, nagyon tetszik neki Evelin.

A vallomás végén egy csók is elcsattant, amit Máté üzenete zavart csak meg. Mikor a lány kiborult, Simon ápolta a lelkét. Máté üzenetben szerelmet vallott Evelinnek, ezért a vagány lány úgy érezte, nem tud szabadulni a fiútól. Simon azt tanácsolta neki, törölje az sms-t, és felejtse el a srácot.

Evelin egészen estig nem volt képes lenyugodni, majd váratlanul az elkeseredett Szilvi bukkant fel a lakásnál. Evelin megengedte Szilvinek, hogy pár napig maradhasson, a lány cserébe próbált nyitni Evelin felé, aki örült, hogy nem kell egyedül lennie a gondolataival.

 



Eközben Liza elvesztette Karcsi szerencséjét, Gábort pedig teljesen rabul ejtette Mercédesz.

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#szilvi#simon#levi#máté#sms#csók#új lakó#énb

Címlapról ajánljuk