Éjjel-Nappal Budapest

Evelin a drogok rabjává vált

rtl.hurtl.hu

2016. május 10. 21:10

Úgy tűnik minden hiába, Evelin állapota egyre rosszabb. Máté Marci és Gréti segítségével próbálta megmenteni a barátnőjét, de a dolgok csak rosszabbra fordultak a vártnál. 

Bécy reggel a kanapén elterülve találta meg a lányát. Evelin jóformán saját árnyéka volt önmagának napok óta, nem csak az édesanyja halála miatt, a drogfüggősége is nagyban hozzájárult ehhez az állapothoz. Miután Evelin összeszedte magát, Máté próbált hozzábújni, aminek a lány kicsit sem örült. Evelin bezárkózott a szobájába, az időközben megérkező Borit sem engedte be, akinek támadt egy ötlete: a lány meg szerette volna hívni Marcit, hátha tudna Evelinen segíteni. Máté kétségekkel tele fogadta a lány ötletét.

 

 

 

Az aggódó srác végül mégis meghívta Marcit és Grétit egy négyes reggelire. Gréti először nem értette, miért kell a villába menniük, ám Marci mindent elmesélt Evelin múltjáról a szerelmének. Evelin nem örült maradéktalanul a pár látványának, személyeskedni kezdett, majd többször belekötött Grétibe.

 

 

 

A négyes randi totálisan kudarcba fulladt. Gréti Evelint egy régi barátnőjéhez hasonlította, aki a drogok miatt teljesen kifordult önmagából. Evelin valószínűleg átlátott a szitán, felháborodottan zavarta el Grétiéket a villából.

 

 

 

Marci megpróbált a szobájában beszélni Evelinnel, ám a lány annyira mélyen volt az elvonási tünetek és az anyukája halála utáni depresszió miatt, hogy semmi haszna nem volt a beszélgetésnek. Kiderült az is, hogy a Máté által szervezett négyes randi csupán csak azért jött létre, hogy Evelint rátereljék az elvonókúrához vezető útra. A lány kiakadva zavarta el ismét Marcit a lakásból.

 

 

 

A találkozó a lehető legrosszabbul sült el. Miután Marci és Gréti hazaértek, próbálták megbeszélni az Evelin körüli problémákat, és rájöttek, hogy a lány segítségre szorul. Eközben Evelin ismét a drogos haverjainál keresett menedéket. Máté megtalálta a lányt, berontott a lakásba. Hiába próbálta Evelint jobb belátásra téríteni, a lány inkább a bulit választotta Máté helyett, a srác pedig faképnél hagyta a őt.

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#máté#marci#gréti#drogfüggőség#drog

Címlapról ajánljuk