Éjjel-Nappal Budapest

ÉNB Maja kutyabolond

rtl.hurtl.hu

2016. február 12. 9:33

Három kutyája is van Majának, az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjának. Egy vizsla, Louis a legjobb barátja, de van két tacskója is, Mangó és Dió.

Maja hosszú évek óta kutyatulajdonos, Louis viszont alig egy évvel ezelőtt került hozzá. Az RTL Klub sztárja el sem tudná képzelni az életét állatok nélkül.

"Louis már a negyedik vizsla a tágabb családban. Nagyon szeretjük őket, amióta először volt ilyen fajta kutyánk, nem is választottunk mást." - mondta Maja.



"Igaz, hogy iszonyatos mozgásigényük van, sokat kell velük futni, de megéri. Én hetente többször is kimegyek Louis-sal a termeszetbe mozogni."– tette hozzá a szőke szépség, aki azt is elárulta sok áldozattal jár kutyatulajdonosnak lenni.



"Ha csak három órát alszom, akkor is fel kell kelni és kivinni, hogy elvégezze a dolgát, nem számít, hogy hulla fáradt vagyok. De a kutyák annyi szeretet adnak és olyan igazi baráttá tudnak válni, hogy bevallom, számomra sokszor többet ér az ő társaságuk, mint egy emberé. "- fejezte be az Éjjel-Nappal Budapest állatbarát főszereplője.




 
#Éjjel-Nappal Budapest#állatbarát#énb#vizsla#dió#mango#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk