Éjjel-Nappal Budapest

Joe unokahúga felbukkan a lakóhajón!

rtl.hurtl.hu

2015. október 15. 21:20

Maja megakadályozza Miki és Joe összecsapását,  a lakóhajón pedig megjelenik Sári, Hanna unokatestvére.

​Alexa össze van zavarodva, miután Bécyvel töltötte az éjszakát. Barbi azt tanácsolja neki, hogy próbáljon meg tisztába jönni azzal, hogy valójában mit érez. Ezalatt Gábor elhatározza, hogy még 
egyszer beszél Alexával kettejük lehetséges jövőjéről. Amikor azonban Bécy nem sokkal később újra szerelmet vall Alexának, a lány végleg mellette dönt. Gábor alig akar hinni a szemének, amikor együtt látja őket. Dühösen ugrik neki Bécynek, Alexának pedig csúnyán beszól. Amikor Bécy este romantikus meglepetéssel készül, Alexa leállítja, és elmagyarázza neki, hogy szeretne lassabban haladni.
 

Maja a meccs napján még utoljára megpróbálja kibékíteni Joe-t és Mikit, hogy megakadályozza a küzdelmet. A két kakaskodó férfinak megszervezett találkozóval azonban pont az ellenkező hatást éri 
el, ezért Maja később kétségbeesésében potencianövelőt kever Joe italába. A várt hatás nem marad el, Joe-nak pedig le kell mondania a meccset az utolsó pillanatban. Miki erre új időpontot javasol. Amikor Joe visszatér az albérletbe, ráparancsol Majára, hogy maradjon ki végre a Mikivel való konfliktusából. 
 

Reggel egy babával érkező ismeretlen csaj, Sári akar beköltözni a lakóhajóra, de Miri elhajtja, mivel a hostel már rég bezárt. Karesz és Milán sírva találnak Sárira a Duna-parton, és beköltöztetik a hajóra. Habár Milán félti Kareszt egy újabb reménytelen szerelemtől, Karesz egyre jobban vonzódik a lányhoz, annak ellenére, hogy kiderül: Sári frissen lépett le a férjétől, Spanyolországból. Estére Sári elmeséli, hogy van egy nagybátyja Budapesten. Az elmondottak alapján a fiúk rájönnek, hogy Sári Joe-ról beszél.Karesz határtalanul boldog, hogy Sári és Hanna unokatestvérek.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#alexa#bécy#gábor#miki#timi#énb#miri

Címlapról ajánljuk