Éjjel-Nappal Budapest

Gábornak még mindig Alexa jár az eszébe

rtl.hurtl.hu

2015. március 24. 19:45

Gábor teljesen leblokkol a vizsgán, kétségbeesetten reménykedik, hátha a volt barátnőjéről, Annáról le tudja másolni a dolgozatot. Amikor Lali beígér egy randit Annának Gáborral, a lány hirtelen felajánlja a segítségét. Gábor csak a vizsga után tudja meg, mi volt a sikeres vizsga ára: Annával kell randiznia. De mivel még mindig Alexa jár az eszében, egy trükkel elijeszti Annát.

Dávid szenved, mert elbocsátották, Dorina rábeszéli, hogy harcoljon az állásáért. Be akarja szervezni Joe-t és Tangót egy sztriptízre. Joe hajlandó segíteni Dávidnak. Tangó viszont határozottan nemet mond. Joe-nak támad egy ötlete: megkérdezi Eriket, aki vállalja a fellépést. Joe lába sajnos megsérül az utolsó pillanatban és Balunak kell beugrania helyette. A három szexi srác műsora menti meg az estét, amikor Bécy napisten-show-ja bukásra áll. Bécy visszaadja Dávidnak az állását.

Gábor nem tud a tanulásra koncentrálni, mert folyton Alexa körül forognak a gondolatai. Lali látja, hogy barátja támogatásra szorul és segít neki tanulni. De Gábor teljesen leblokkol a vizsgán, kétségbeesetten reménykedik, hátha a volt barátnőjéről, Annáról le tudja másolni a dolgozatot. Amikor Lali beígér egy randit Annának Gáborral, a lány hirtelen felajánlja a segítségét. Gábor csak a vizsga után tudja meg, mi volt a sikeres vizsga ára: Annával kell randiznia. De mivel még mindig Alexa jár az eszében, egy trükkel elijeszti Annát.

Karesz szenved, mert Miri nem akar szóba állni vele. Bár Milán felfedez egy izgalmas új dolgot a lakóhajón, Karesz nem tudja ebbe beleélni magát és Mirihez akar menni. A lány szüleinek házánál András először elutasítja. Karesz megtudja, hogy András és Klaudia meg akarják újítani a házassági fogadalmukat. Aztán Klaudia megszánja a fiút és ad egy tippet: Miri újabban egy kávézóban dolgozik: Miri azonban nem akar vele beszélni. Azt állítja, hogy új barátja van.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.
 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#alexa#anna#vizsga

Címlapról ajánljuk