Éjjel-Nappal Budapest

Bálint lebukott titkával Zsófi előtt

rtl.hurtl.hu

2014. március 5. 20:20

Zsófi úgy döntött nem vár Bálint vallomására, maga járt utána mi az a nagy titok, ami nem derülhetett eddig ki. Miután Dorinát húga végleg kidobta a lakásából, Kristóf ágyában kötött ki. Fanni tovább züllött a drogok miatt.

Zsófi úgy érzi Bálint becsapja őt, arra gyanakszik, hogy egy másik nő állhat a fiú különös viselkedésének hátterében, és a szintén megcsalt Anikóval akar sorsközösséget vállalni, de Anikó egyértelműen kijelenti, hogy Zsófi ártalmatlannak tűnő sejtését össze sem lehet hasonlítani azzal, amit Marci művelt vele. Zsófi elmegy a bárba, abban a hiszemben, hogy Bálint majd bocsánatot kér tőle, de Bálint nem sokat törődik vele. Ismét célzásokat tesz rá, hogy van valami az életében, amiről képtelen beszélni Zsófinak. A látogatás után Zsófi elmegy Bálint lakótársához, Leventéhez és beleegyezik egy különös esti randevúba. Mikor este Zsófi, Anikó és Levente társaságában megérkezik egy rejtett emeleti helységbe, megrökönyödve veszi tudomásul, hogy egy LAN-partin van, és Bálint titkos hobbyja, hogy számítógépes játékot játszik, olykor éjszakákon át is. Zsófi nem tud ezzel mit kezdeni, szerinte ez elképesztően lúzer és gyerekes dolog, és szakít Bálinttal. Anikó sem tud hatni Zsófira, aki a lány szemére veti, hogy fenn hordja az orrát.

Dorina reggel ki akar békülni a testvérével, ám a húga kidobja őt. Dorina szomorúan összepakolja a holmiját, és egy hotelbe akar költözni. A klubban miközben a dolgozók megbeszélik a beosztást, ahol Dorina és Kristóf hajba kapnak, Ádám ismét kiosztja mindkettőjüket, hogy a jövőben lesznek szívesek professzionálisan együtt dolgozni. Amikor Dávid fültanúja lesz annak, hogy Dorina épp egy hotelben foglal magának szobát, felajánlja neki, hogy töltse a lakóhajón az éjszakát, de Dorina nem fogadja el az ajánlatát, nem akar egy fedél alatt aludni Kristóffal. Később a klubban munka közben Kristóf békülni próbál, végül Dorina elfogadja a békülő jobbját, és ott alszik a lakóhajón, de csak egy feltétellel, hogy Kristóf egy ujjal sem ér hozzá. Később a lakóhajón pont Dorina lesz az, aki elcsábítja Kristófot. Dorina a folyosón összefut a meglepődött Anikóval, a két nő beszólogat egymásnak.

A lebontásra ítélt ház bulija után Fanninak még nincs kedve hazamenni, és Márk felajánl neki egy kalandot. Mikor Fanni hazamegy, Dénes veszi elő, és önmagából kifordultan leszidja, Fanni nem bírja elviselni, ahogy a bátyja beszél vele, és ismét Márkhoz menekül, megismeri a barátait, és minden jó szándéka ellenére újra kábítószerezni kezd.
#Éjjel-Nappal Budapest#RTL Klub#anikó#bálint#fanni#dorina#rtl

Címlapról ajánljuk