Éden Hotel

Beköltözött Adri, az Éden Hotel új játékosa, akitől Arni teljesen kiborult

rtl.hurtl.hu

2024. január 12. 22:00

Miután átrendeződtek a párok a nyolcadik ceremónián, másnap Miller Dávid feladattal bízta meg a lányokat, akik nem is sejtették, hogy mi lesz a következménye a szavaiknak. Beköltözött Adri, az Éden Hotel új játékosa, de mielőtt még átlépte volna a luxushotel kapuját, randira hívta Balázst, akivel gyorsan kialakult a vonzalom.

„Senki nem fog szeretni az életedben, szívtelen vagy” – elszabadultak az indulatok az Éden Hotelben

A nyolcadik Párválasztó ceremónia végén, miután Barbi és Jázmin Balázs oldalára állva kiejtették Lovit, Arni kikelt magából, hogy megmondja véleményét azoknak, akik meggyengítették a szövetségét. Szani pedig nem hajlandó egy szobában aludni új párjával, Janival: „Aludjon a halál, meg a gyász, meg a szenvedés.”

 

„Szani levitte kutyába Janit” – Balázsékat meglepte, ami a medence partján történt

A lányok azt a feladatot kapták Miller Dávidtól, hogy írjanak elemzést párjaikról, amivel akár egy televíziós műsorban is el lehetne adni őket. Szani kezdte Jani bemutatását, ami igazán rendhagyóra sikerült.

 

Adri hasonlít Balázs összes exére: Az ízlésemnek megfelelő vagy

Adri Miller Dáviddal nézte végig egy kanapén ülve, ahogy a lányok reklámozzák saját párjaikat – mit sem sejtve arról, hogy milyen céllal teszik azt. A bemutatók alapján az Éden Hotel új játékosának figyelmét először Arni, majd végül Balázs keltette fel, így őt hívta el randizni. Az első találkozás után úgy tűnik, a kettőjük közötti vonzalommal nem lesz probléma…

 

Szanin fekve fejtette ki Arni, hogy mit vált ki belőle az új lány

Arni teljesen maga alá került, hogy Adri, aki nem elég, hogy elsőre Balázst választotta, a randi után rá sem nézett egyszer sem. A srác nem ehhez volt szokva az Éden Hotelben, így nehezen viseli ezt a csalódást.

 

Balázs Zsófit és Szanit is fűzte az esti buliban

Este egy újabb buliban lazíthattak az Éden Hotel játékosai, ami remek alkalom volt Balázsnak, hogy közelebb kerüljön Zsófihoz és Szanihoz is.

 

Az Éden Hotel játékosai engednek a csábításnak

Balázs és Adri lebuknak a szobájukban, Zsófi pedig hasonló jelenetnek lesz a szemtanúja Arni ágyában. Hétfő este folytatódik az Éden Hotel az RTL-en.

 

 Az Éden Hotel teljes évada már elérhető az RTL+ felületén!

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összefoglaló#adri#arni#Balázs#zsófi#szani#fanni#norbi#kendy#jázmin#barbi#randi#buli#feszültség#Játék#28. rész

Címlapról ajánljuk