Éden Hotel

Éden Hotel: Csenge hadüzenetet küldött Szaninak

rtl.hurtl.hu

2024. január 2. 22:30

Miller Dávid rendesen feladta a leckét az Éden Hotel játékosainak: először matematikai feladványokkal bombázta őket, majd Szanit és Csengét is próbára tette. A lányok egy kemény küzdelemben mérték össze az állóképességüket, aminek végén Szani sírva rogyott a földre, Csenge pedig egy nem mindennapi kiváltságban részesült, és elhatározta, hogy mindenáron száműzi Szanit a luxushotelből, ráadásul az esti Pandora Szelencéjénél egy titkos üzenettel lepte meg Szanit.

Jázmin meglepő állításaival próbál népszerűvé válni az Éden Hotelben? 


Miután Jázmin elárulta a többieknek, hogy mindössze egy év alatt százezer dollárt keresett, mindenki kételkedni kezdett az Éden Hotel új beköltözőjének szavahihetőségében. Zsófi és Dávid a luxushotel teraszán beszélték ki a hallottakat, és fel is tették a nagy kérdést: ha Jázmin valóban ennyit keres, miért lakik a szüleivel?

„Ez a legaljább álszentség” – Balázs kőkeményen beleállt Szaniba 


Az Éden Hotel játékosai különböző tulajdonságokat szavaztak meg egymásnak: Kendy lett a leghazudósabb, Szani pedig a legálszentebb a többiek szavazatai alapján. Miután Miller Dávid kihirdette az eredményeket, azonnal elszabadultak az indulatok a luxushotelben.

Az Éden Hotel játékosain kifogtak a matekpéldák 


Miller Dávid matek feladványokkal tesztelte, mennyire vannak otthon a logika és a számok világában a luxushotel lakói. A párkeresők apait-anyait beleadtak, osztottak és szoroztak, de a példák rendesen feladták nekik a leckét.

Szani zokogva rogyott össze a medence partján 


Szani és Csenge egy-egy sombrerót tartott kinyújtott kézzel a naplementében, és amelyikük hamarabb leeresztette a kalapot, az veszített a játékban. A lányok olyannyira elmerültek a gondolataikban, hogy Szaninak hirtelen látomása is támadt. „Teljes fehérséget láttam magam előtt, és akkor jelent meg előttem anyukám, és adott egy újabb löketet” – idézte fel a lány, de végül kénytelen volt feladni a játékot.

Csenge: Szeretném kirakni Szanit a következő párválasztó során 


Mivel a sombrerós játékban Csenge győzedelmeskedett, ő dönthetett a többiek sorsáról, és kicsit megbolygathatta a luxushotel életét. Mivel megfogadta magának, hogy mindenáron kiejti Szanit a játékból, addig csűrte-csavarta a szálakat, míg az ellenségének a lehető legrosszabb opciót találta ki.

Arni szerint pszichológusra lenne szüksége Jázmin mellett 


Este ismét kinyílt Pandora Szelencéje, így a játékosok újra anonim kérdéseket tehettek fel egymásnak. „Arni, mit gondolsz Jázminról? Gondolod, hogy jó párost alkotnátok, és ügyesek lennétek a játékban?” – szólt a kérdés a fiúnak, aki először meg sem tudott mukkanni, de végül összeszedte magát, és kerek-perec elárulta a többieknek, hogyan vélekedik Jázminról.

„Vesztes vagy!” – Csenge megpróbálta a többieket Szani ellen hangolni 


Mivel Csenge egyre inkább szánalmasnak tartja Szani viselkedését, Pandora Szelencéjénél úgy próbálta forgatni a lapokat, hogy a többiek is beleálljanak a lányba. „Tudom jól, hogy Szani mekkora egy színésznő” – mondta Csenge, aki szerint a lány minden követ megmozgat, hogy ő lehessen a középpontban.

Társat keresel? Regisztrálj az RTLrandi.hu oldalon, ahol személyre szabott ajánlórendszer segítségével, ellenőrzött, valódi társkeresők között találhatod meg az igazit.

#Éden Hotel#RTL+#miller dávid#éden hotel összefoglaló#feladat#matematika#szani#csenge#hadüzenet#állóképesség#pandora szelencéje#üzenet

Címlapról ajánljuk