Éden Hotel

Beindultak a játékosok az Éden Hotelben: Fanni szétrobbantotta az egyik párost, Zsófi pedig összeomlott

rtl.hurtl.hu

2023. november 27. 22:40

A mai játékban Arni és Zsófi felvállalták érzelmeiket a többiek előtt, Fanni pedig lehetőséget kapott, hogy randira menjen Lovival. A romantikus találka olyan jól sikerült, hogy Éminek ismét a szingliszobába kellett költöznie. Később, az este folyamán a játékosok anonim kérdéseket tehettek fel egymásnak, ahol majdnem leleplezték Zsófi és Kendy titkos szövetségét, majd Szani és Tomi letámadták az új lányt.

Arni és Zsófi a többiek előtt is felvállalták, mit éreznek egymás iránt


Az Éden Hotel mai játékában a srácok és a lányok testekre rajzolt szívekkel jeleztek a többieknek, hogy kinél próbálkoznának be egy szórakozóhelyen. Volt, akinek teljesen beindította a fantáziáját ez a feladat, és természetesen olyan is, aki csalódottan vette tudomásul a kialakult párosokat.

Tomi vallomása Fanninak: A vonzalom és a kémia megvan köztünk


A mai játék után Tomi félrehívta Fannit, és kerek-perec kijelentette, hogy minden vágya, hogy egyszer párba állhasson vele.

A kinti életben pont az ilyen lányokat szeretem, akikről lehet gondoskodni, és szeretgetni 

– árulta el az érzéseit Fanninak.

Fanni arcon vágta Lovit egy hallal a randijukon


Ő egy vezéregyéniség, kíváncsi vagyok a gondolataira

– indokolta Fanni a döntését a Lovival való randevújuk előtt, ahol halakkal etették a madarakat.

Kivagyok a halszagtól, de nem akartam beégni a nő előtt

– mondta Lovi, aki végül leküzdötte a fóbiáját, így mindketten önfeledt pillanatokat töltöttek egymás társaságában. Ez azonban nem tarthatott sokáig…

Lovi lecserélte Émit, mert nem lesz „paplangyűrés” köztük


A közös randi után Fanninak és Lovinak dönteniük kellett arról, hogy egy párként folytatják-e a játékot. Bár a többiek nyugtatgatták Émit, hogy ne parázzon a srác miatt, amikor a páros kézen fogva érkezett vissza a luxushotelbe, kiderült, hogy a lányra újra szingli lett, ugyanis Lovi több fantáziát lát a védettséget jelentő Fanniban.

„Zsófit ki kellene raknunk” – Arni száműzné a lányt Szani árulásával az Éden Hotelből


Arni és Szani titkos taktikai megbeszélést tartottak, ahol a srác kifejtette bizalmasának, hogy az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulnának Zsófitól. Ezzel a tervvel Szani nehéz helyzetbe került, ugyanis Zsófi nemcsak a szövetségese lett, hanem a barátnője is az Éden Hotelben.

Zsófi sírva omlott össze


Amikor Szani elárulta Zsófinak, hogy mit forgatnak a fiúk a fejükben, Zsófinál egyből eltört a mécses, és bár arról volt szó, hogy Tomival érzelmek nélkül végigviszik a játékot, most úgy érzi, képtelen százszázalékosan megbízni a srácban. Ráadásul Arni hiába a zsánere, most ő is elárulta.  

Zsófi: Nagyon ideges voltam, szétdurrant az agyam!


Este az Éden Hotel játékosai anonim kérdéseket tehettek fel egymásnak Pandora szelencéjének köszönhetően. Zsófi alig, hogy elmesélte titkát Szaninak, miszerint titkos szövetséget kötött korábban Kendyvel, a feladat közben azonnal neki szegezték az első kérdést ezzel kapcsolatban. 

Szani és Tomi letámadták Fannit


Mindenkinek leesett az álla, amikor kiderült, hogy Tomi és Fanni már eljátszottak a párba állás gondolatával, majd Szani egyből bekérdezett Fanninál, hiszen ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorból.

Most volt itt a lehetőség, hogy mindenki előtt leleplezzem

– mondta Szani, aki attól tart, hogy az új lány az ő párjára, Viktorra fog fog lecsapni.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#5. rész#új#páros#fanni#lovi#zsófi#sírás#könnyek#kérdés#levél#tomi#csalódás#szani#összefoglaló#kendy#émi#arni#viktor#miri#csenge

Címlapról ajánljuk