Az Éden Hotel Tomija szerint szex nélkül nincs jó kapcsolatAz Éden Hotel játékosa, Tomi elárulta, hogy mi az az 5 dolog, ami nem hiányozhat az igaziból
Éden Hotel

Tomi: Jó szex nélkül nincs kapcsolat

rtl.hurtl.hu

2023. november 17. 14:00

Tomi a szoli-kondi-fodrász szentháromság nélkül nehezen tudja elképzelni az életét. Minden egyes randija előtt igyekszik a legjobb formájába kerülni, amiben ez a három dolog segít neki a leginkább. Extra videónkban nemcsak jövőbeli szerelmének üzent, de azt is elárulta, hogy mi az az 5 dolog, ami nem hiányozhat az igaziból.

Az RTL+ és az RTL koprodukciójában készült Éden Hotel azonos napon, november 20-án debütál az RTL+ streamingszolgáltatás előfizetős csomagjában és az RTL csatornán. A streaming platform előfizetői reklámok nélkül követhetik a stratégiai reality izgalmait, méghozzá előbb, mint a tévében.

Az Éden Hotel első epizódja a streaming platform előfizetői számára már a premier napjának reggelén, 8:30-tól elérhető lesz, majd az aznap este 22:25-kor az RTL-en kezdődő televíziós premierrel egy időben újabb három epizód válik elérhetővé az RTL+ előfizetős csomagjában.

#Éden Hotel#RTL+#rtl#Videó#tomi#edzés#szolárium#randi#fodrász#igazi#szerelem#kapcsolat

Címlapról ajánljuk