CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (07.14.)

rtl.hurtl.hu

2019. július 14. 0:05

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A szél fiai

Az aztékok uralkodója elvakult ember, aki fanatikusan hisz a természetfeletti erők létezésében, és ezért még népét is végveszélybe sodorja. Fia és utóda azonban elítéli kegyetlenkedéseit, és elhatározza, hogy igazságot szolgáltat. Kapóra jön, hogy spanyol katonák egy csapata hajótörést szenved Mexikó partjainál, a vitézek ugyanis nemcsak a szép nőket szeretik, hanem a nemes, ámde nem veszélytelen küldetéseket is.

Mikor?

RTL Klub 15:45
 

Oscar

Angelo Provolone(Sylvester Stallone) ismert és megbecsült tagja az alvilágnak. Alkohol-csempészésből igen szép vagyonra tett szert, gyönyörű házzal és csodaszép feleséggel büszkélkedhet. Egy napon haldokló apja megesketi fiát, hogy felhagy a törvényszegéssel, a bűnözéssel, és jó útra tér. Csakhogy a bűnös élet nem akar szakítani vele. Sőt, minden összeesküszik ellene: felbukkan egy lány, aki Angelót apjaként tünti fel. Megjelenik az érzékeny lelkű nyelvészprofesszor, dr. Poole (Tim Curry), aki a nap végén, mint vőlegény távozik. A szexis szobalány a felfordulás közepén kilép, ám nem a megfelelő kofferral távozik.

Mikor?

RTL Klub 20:05
 

Több mint testőr

Frank Farmer (Kevin Costner) hisz a fegyelemben. Az egykori titkos ügynök profi testőrként dolgozik, és szakmájának legjobbjai tartozik. A sors egy nap összehozza Rachel Marronnal (Whitney Houston), a népszerű popsztárral. A fiatal énekesnő felfelé ívelő karrierjét úgy tűnik, semmi sem állíthatja meg, de ezért el kell viselnie a sikerrel járó kényelmetlenségeket: a menedzsert, az újságírókat, a kísérőszemélyzetet, és természetesen a rajongókat, akik közül az egyik őrült levelekkel zaklatja a sztárt. Rachelnek testőrre van szüksége, és Frank Farmert bízza meg a veszélyes feladattal.

Mikor?

Film+ 22:20
 

Az igenember

Carl Allen (Jim Carrey) a válása után teljesen bezárkózik, és csak kedvenc horrorfilmjeinek él. Hiába próbálja őt barátja, Peter (Bradley Cooper) kirángatni a gödörből, mindig mindenre nemet mond. Egészen addig, amíg össze nem hozza a sors egy félőrültnek látszó ismerősével, aki elcipeli őt Terrence (Terence Trump) szemináriumára. Maga sem tudja, hogyan és miért, de fogadalmat tesz, hogy mostantól mindenre igent mond. Az igeneknek köszönhetően az utcai verekedéstől az előléptetésig mindent átél, még a nagy szerelmet és annak az elvesztését is.

Mikor?

RTLII 21:00
 

Csajos buli

Guy Carter (Jason Biggs) végzős építész hallgató, aki képzettségének megfelelő munkát keres, mert felesége, Anne (Jenny Mollen) állapotos. Nagy reményekkel induló keresését úgy tűnik, siker koronázza. Mígnem kiderül, hogy sofőri állásról van szó. Szükségképpen azonban ezt is elvállalja, de újabb meglepetés éri: az éjszakai fuvarozás nem pizzák, hanem örömlányok szállítását jelenti...

Mikor?

RTLII 23:00
 

...és megint dühbe jövünk

Parapolis (Luciano Catenacci), a hírhedt görög tartja a markában Miami kaszinóit és fogadóirodáit. O'Connor admirális (Woody Woodbury) megelégeli a dolgot és hadat üzen az alvilágnak. Johnny Firpo hadnagyot (Terence Hill) bízza meg az akció lebonyolításával. Féltestvére, Charlie (Bud Spencer) régen szerencsejátékosként kereste a kenyerét, most betanítja a kártyatrükkökre testvérét is, így a két fivér együtt indul harcba a maffia ellen a kaszinóban.

Mikor?

Film+ 18:40
 

Sherlock Holmes: Árnyjáték

A világ különböző részein különös halálesetek történnek. Csak a magándetektív Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) veszi észre az összefüggést az események között. Hamarosan kiderül, hogy egy zseniális, ám gátlástalan gonosztevő, James Moriarty (Jared Harris) professzor áll az ügy háttérben. Miközben Watson doktor (Jude Law) az esküvőjére készül, Holmest egyre váratlanabb helyzetbe sodorja a nyomozása. Az ügybe nemcsak a doktort, de a saját bátyját, Mycroftot (Stephen Fry), valamint a gyönyörű, de veszélyes jósnőt, Simzát (Noomi Rapace) is magával rántja. Fél Európán keresztül üldözik Moriarty professzort, ám úgy tűnik, ő mindig egy lépéssel előrébb jár.

Mikor?

Film+ 21:00

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#oscar#több mint testőr#...és megint dühbe jövünk#sherlock holmes: árnyjáték

Címlapról ajánljuk