CinemaKlub

HATALMAS BOTRÁNY: bemutatták a Micheal Jackson dokumentumfilmet!

rtl.hurtl.hu

2019. január 30. 9:00

Az alkotás olyannyira felkavaró, hogy a premieren ügyeletes orvosok álltak készenlétben, arra az esetre, ha valaki rosszul lenne…

Bár a pop királyának zsenialitását soha senki nem vonta kétségbe, élete utolsó éveiben leginkább botrányos magánéletével, mintsem zenéjével hívta fel magára a figyelmet. Michael Jackson lassan kerek tíz éve nincs köztünk, a fájó évfordulót azonban ismét pedofília vádjai árnyékolják be.

A világsztárról hétvégén a Sundance Filmfesztiválon mutattak be egy négyórás (!) dokumentumfilmet, ami az állítólagos gyermekmolesztálásokról szól. Az alkotásban két férfi vall a kamerák előtt az énekesről, ráadásul a film olyan megrázó, hogy a vetítés ideje alatt orvosok is végig jelen voltak.

A két férfi eképpen vélekedett a vetítés után:

„Nem tudjuk megváltoztatni a múltat. Ami történt, az történt. Vele már nem tudjuk ezt megbeszélni, mert már nincs közöttünk. Nem a pénz miatt csináljuk. Ez a lehetőség segített nekünk is feldolgozni a történteket.” – mondta egyikük, akinek két idegösszeomlás kellett ahhoz, hogy terapeutájának be merje vallani, mit tett vele az énekes.

A FELNŐTT JAMES MOST AZT ÁLLÍTJA, JACKSON ALKOHOLT ADOTT ÉS PORNÓT MUTATOTT A GYEREKEKNEK. SŐT, AZ IS ELŐFORDULT, HOGY A SZEXÉRT CSERÉBEN ÉKSZER IS JÁRT, HOGY AZTÁN EGY ESKÖVŐSZERŰ CEREMÓNIÁN JÁTÉKBÓL ÖSSZE IS HÁZASODJANAK.

Nézzétek meg a Fókusz riportját:

#CinemaKlub#michael jackson#dokumentumfilm#botrány#premier#gyermekmolesztálás

Címlapról ajánljuk