CinemaKlub

Érkezik az újabb Michael Jackson dokumentumfilm!

rtl.hurtl.hu

2019. január 15. 10:44

Már most kétkedve várja a közönség az alkotást, ami korántsem a csillogásról fog szólni…

Mint köztudott, a tíz éve elhunyt popsztárt többször is megvádolták gyermekmolesztálással, de a bíróság felmentette, ráadásul több ügyben peren kívüli megegyezések születtek, melyek keretében több mint húszmillió dollárt fizetett ki.

Habár ezekről a vádakról sosem tudtunk meg semmi konkrétat, most két férfi azt állítja, hogy Jackson a karrierje csúcsán hosszú távú szexuális kapcsolatba került velük, melyek kezdetén ők még csak hét és tíz évesek voltak. Most a harmincas éveikben járnak, és egy dokumentumfilmben mesélik el, hogy Jackson hogyan zaklatta őket.

A két férfi kiléte még nem publikus, de egyes források szerint az egyikük koreográfusként dolgozik, és gyerekkorában több Micheal Jackson klipben is szerepelt. Sőt, 2013-ban már megvádolta az énekest!

A filmet az idei Sundance Filmfesztiválon mutatják majd be, és persze már most eléggé eltérőek a vélemények. Egyesek szerint a két férfi mindössze csak meggazdagodni szeretne a „mocskolódásból”, ám mások szerint igenis itt az ideje, hogy kiderüljön az igazság!

Ti mit gondoltok?

#CinemaKlub#michael jackson#dokumentumfilm#gyerek#molesztálás

Címlapról ajánljuk