CinemaKlub

A Kincsem 3 napra az RTL MOST-ra költözik!

rtl.hurtl.hu

2018. december 27. 5:00

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb magyar filmjét 2018 utolsó napjaiban bármikor megnézhetitek az RTL MOST-on!

A Nagy Ervin főszereplésével készült Kincsem című mozifilm hihetetlen sikereket ért el a magyar mozikban, amiről a főszereplő elmondta: ha még egy ilyen típusú produkcióban forgathat, akkor boldog színészként hal meg.

Herendi Gábor filmje pedig nem állt meg Magyarországon, hiszen még Amerikában is meghódította a kritikusokat, ahol három díjat is bezsebelt.

A sikere tehát tagadhatatlan!

2018 utolsó napjaiban ráadásul ti is megnézhetitek az RTL MOST-on: december 29. és 31. között bármikor elérhetitek a Téli pop-up kínálat kiemelt filmjét!

Miről is szól a Kincsem?

Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe (Petrik Andrea), apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

#CinemaKlub#rtl most#kincsem#herendi gábor#nagy ervin#petrik andrea#téli pop-up

Címlapról ajánljuk