CinemaKlub

Dave Bautista hátat fordíthat a Marvelnek

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 7. 13:59

A galaxis őrzői Drax-e megelégelte a James Gunn körüli hercehurcát és megdöbbentő ultimátumot adott a Disney-nek.

Mi is írtunk már arról, hogy évekkel ezelőtti ízléstelen tweetjei miatt kirúgták az A galaxis őrzői filmek forgatókönyvíróját és rendezőjét, James Gunnt. A direktor elbocsátása hatalmas port kavart Hollywoodban, színészek, filmkészítők és nem mellesleg rajongók ezrei álltak ki Gunn mellett. Voltak, akik szimplán szolidarítást vállaltak, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista és a galaxis őrzőinek többi sztárja nyílt levélben utasították el a Disney döntését, egyikük azonban még ennél is tovább megy, ha a rendezőhöz való lojalitásról van szó.

A pankrátorból színésszé váló Bautista (Drax megformálója) ugyanis kijelentette, hogy amennyiben a Disney nem a Gunn által írt forgatókönyvet használja fel A galaxis őrzői harmadik felvonásához, jobb ha megölik a karakterét, vagy új színészt keresnek a szerepre.

 

„Megteszem, amire a szerződésem kötelez, de az Őrzők nem az igazi James Gunn nélkül. Nélküle A galaxis őrzői nem a galaxis őrzői. Ráadásul elég visszataszító olyanoknak dolgozni, akik fasiszta kibernácik lejárató kampánya alapján döntenek. Ezt gondolom.”

Gunn kirúgását követően a rendező és a Disney is kiadtak egy-egy nyilatkozatot, azóta viszont semmilyen hivatalos bejelentés nem történt a filmet illetően. Egy kis ideig pletykáltak arról, hogy visszavennék Gunnt, de ezeket a pletykákat (szintén pletykák) cáfolták. Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket, ennek ugyanis közel sincs még vége.

Forrás: Shortlist, Twitter
#CinemaKlub#james gunn#dave bautista#a galaxis őrzői#guardians of the galaxy#disney#Drax

Címlapról ajánljuk