CinemaKlub

Star Wars IX - Meglepő nevek a színészgárdában!

rtl.hurtl.hu

2018. július 28. 12:55

A Disney hivatalosan is bejelentette a Star Wars IX. részének szereplőgárdáját - íme a teljes névsor, meglepő színészekkel felturbózva!

A „Star Wars: Black Diamond” munkacímen futó IX. rész munkálatai augusztus 1-én kezdődnek Londonban, J.J. Abrams felügyeletével. A bemutató csak jövő decemberben esedékes, de az első hivatalos infók már most megérkeztek!

Az eddigi szereplők közül visszatér Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Hux), Kelly Marie Tran (Rose), Joonas Suotamo (az új Csubi), és Billie Lourd (Carrie Fisher lánya).

Új szereplőkként hozzájuk csatlakozik Naomi Ackie (Lady Macbeth), Richard E. Grant (Dr. Rice a Loganből), és Keri Russell (Foglalkozásuk: Amerikai).

No és most kezd érdekes lenni a dolog: oké, amióta létezik Star Wars, Anthony Daniels játssza C-3PO-t, az ő visszatérése nem akkora meglepetés, viszont Mark Hamillé már annál inkább...!

Érdekesség#2: bejött a pár héttel ezelőtti pletyka, miszerint Billy Dee Williams ismét Lando Calrissian bőrébe bújhat, kíváncsian várjuk mit hoz ki karakteréből!

És ha mindez nem lenne elég, akkor most jön az őrület: a 2016. decemberében elhunyt Carrie Fisher is benne lesz a filmben, méghozzá eddig fel nem használt Az ébredő Erő felvételek segítségével. Abrams így nyilatkozott:

„Imádjuk Carrie Fishert. Nélküle lehetetlen lenne kielégítően lezárni a Skywalker saga-t. Nem fogunk új színészt keresni, vagy számítógépes grafikát használni. Lánya, Billie támogatásával és áldásával megtaláltuk a módját, hogy méltó módon állítsunk emléket Carrie-nek és karakterének a IX. részben, eddig sehol nem látott felvételek segítségével, amiket a VII. rész közben forgattunk."

Ejha! Meglepőnek meglepő, az biztos, de nem tudjuk eldönteni, hogy feltétlenül ez a jó megoldás-e... 2019. decemberében kiderül. Ja igen, és még valami: ugyan a spin-offok zenéjét már nem, de a IX. részét ismét John Williams jegyzi majd!

Forrás: StarWars.com
#CinemaKlub#star wars#csillagok háborúja#disney#j.j. abrams#mark hamill#carrie fisher#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk