CinemaKlub

Jonah Hill a Gyöngyhajú lánnyal népszerűsíti új filmjét!

rtl.hurtl.hu

2018. július 25. 13:59

Megérkezett az első trailer Jonah Hill rendezői debütálásából, aminek a sztorját is ő írta. Számunkra pedig külön öröm, hogy a Mid90s első előzetese alatt az Omega klasszikusa szól!

Jonah Hill karrierje eddig nem akármilyen utat járt be: a gagyi vígjátékok duci balfék karakterei után egyre komolyabb szerepekben is bizonyítani tudott, most pedig a rendezésbe is belekóstol. 

Mid90s egy Las Vegas-ban nevelkedő gördeszkás srácról szól, aki egyre magabiztosabb lesz az életben, viszont a bátyjával nincs egyszerű kapcsolata ... A trailer alatt a Gyöngyhajú lányt is hallhatjuk - egészen egyedi hangulatot ad a dolognak!

A főszerepben Sunny Suljic, aki a legújabb God of War játékban keltette életre a főhős fiát, Atreus-t, illetve láthatjuk majd a The House with a Clock in its Walls c. Jack Black filmben is.

A színészek közül érdemes még megemlíteni Lucas Hedges-t (Lady BirdHárom óriásplakát Ebbing határában), valamint Katherine Waterston-t (Alien: CovenantLegendás állatok és megfigyelésük), maga Hill viszont nem fog megjelenni.

A Mid90s október 19-től látható a külföldi mozikban - Nektek hogy tetszik?

Nem most nyúlnak először a Gyöngyhajú lányhoz a tengerentúlon: '95-ben a Scorpions dolgozta fel, 2013-ban Kanye West használt fel belőle részeket, amiért 2016-ban Presser Gábor be is perelte (egy évvel később sikerült megegyezniük), 2014-ben pedig a This War of Mine című játék legelső trailerében volt hallható!

Forrás: ScreenRant
#CinemaKlub#gyöngyhajú lány#omega#trailer#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk