CinemaKlub

Akciódús új előzetesen az Alita: A harc angyala!

rtl.hurtl.hu

2018. július 24. 14:21

Tavaly decemberben már láthattunk egy trailert az Alita-ból, de akkor még nem ütötte meg az ingerküszöbünket, most viszont dupla ököllel és pörgő-forgó rugással küldött minket a padlóra!

Az idei Comic-Conon külön standot kapott az Alita: A harc angyala, ahol pár jelenetet is levetítettek a jelenlévőknek, most viszont a nagyközönség számára is elérhetővé vált a legújabb trailer, amitől egyelőre az állunkat keressük! Íme:

Eredetileg James Cameron filmesítette volna meg Yukito Kishiro „Battle Angel Alita” című mangáját, de végül átadta a lehetőséget Robert Rodrigueznek, míg ő maga az Avatar folytatásokra koncentrál.

Tavaly decemberben már láthattunk egy kedvcsinálót a filmből, amiben Rosa Salazar alakítja a címszerepet, most pedig az is kiderült, hogyan illeszkedik a képbe Christoph Waltz, és a helyszínt, Iron City-t is jobban szemügyre vehetjük - a főgonoszokról nem is beszélve!

Látványos, akciódús trailert kaptunk, kíváncsian várjuk a végeredményt, ami 2019. januárjában kerül a hazai mozikba! Nektek hogy tetszik?

(Ha valakinek ismerős a zene, az nem véletlen: a Linkin Park - New Divide című számának átdolgozott változata hallható, J2 és Avery újragondolásában).

Forrás: ScreenRant
#CinemaKlub#trailer#james cameron#Robert Rodriguez#christoph waltz#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk