CinemaKlub

Hidd el, te is félni fogsz a horror Micimackótól!

rtl.hurtl.hu

2018. június 20. 13:57

Megvan még mindenkinek, hogy hamarosan kijön egy Ewan McGregoros Micimackó-film? Ti is féltetek az előzetestől? Ha nem, akkor most tutira fogtok. Íme a horror verzió.

Az utóbbi időben többször is találkozhattunk a Százholdas Pagony lakóival, hiszen tavaly kaptuk meg a Viszlát, Christopher Robin című filmet, amely Micimackó szerzőjéről A.A. Milnéről és családjáról szólt – főszerepekben Margot Robin és Domnhall Gleeson.

Ezek után jött egy újabb történet: a Christopher Robin – ami magyarul Barátom, Róbert Gida. Ebben a verzióban Ewan McGregor alakítja majd a felnőtt hőst, aki újra találkoziuk gyerekkori barátaival.

 


Egy gond van csak ezzel az egésszel, ezek a kis „lények” baromira nem azt a cukiságbombát hozzák, amit Micimackóék jelentettek mindenkinek. Gyerekkori képek és álmok törtek össze, amikor kijött a mozi első trailere, hiszen sokan egyenesen félelmetesnek tartották a plüss állatkákat…

Nem is kellett sokat várni rá, hogy valakik egy picit kreatívan kifordítsák az egész előzetest: megkaptuk a Barátom, Róbert Gida horror verzióját.

Szerintünk kihagyhatatlan – sírva nevettünk rajta –, persze nem minden része. Azért egy-két mondatnál még mi is összerándultunk:

„A vér édesebb, mint a méz”


Ennyit viszont az ízelítőről, legyetek bátrak és nézzétek meg para Micit!

Így befejezésként pedig nézzük meg, milyen Disney-filmek várnak ránk még az idén!

#CinemaKlub#disney#ewan mcgregor#horror

Címlapról ajánljuk