Műsorújság
RTL Most

2018 egy remake év lesz!

Remek, egyre inkább úgy tűnik, hogy Hollywood tényleg kezd kifogyni az eredeti ötletekből... Csokorba szedtük az idei feldolgozásokat!

Lássuk, mely filmeket nézhetjük „újra” idén!

Death Wish/Bosszúvágy

Hazai bemutató: március 8.

Az 1974-es eredetiben még Charles Bronson kezdte irtani a rosszfiúkat, miután megölték a feleségét, az új verzióban már Bruce Willis áll bosszút.

The Upside/Életrevalók

Hazai bemutató: még nem ismert, az USA-ban március 9.

A 2011-es francia eredeti már-már kultfilmként emlegethető, és pont egy olyan alkotás, amiből teljesen felesleges remake-et készíteni... Mindenesetre készült, Bryan Cranston (Breaking Bad) és Kevin Hart (random amerikai vígjáték) főszereplésével. Félünk.

 

Tomb Raider

Hazai bemutató: március 15.

Angelina Jolie után az Oscar-díjas Alicia Vikander bújhat az egyik legmenőbb női videojáték-karakter bőrébe, aki régészként lövi szét a rosszfiúkat, és küzd meg az elemekkel. Míg azonban a 2001-es és 2003-as filmek a klasszikus játékokból táplálkoztak, az új film a 2013-ban (sikeresen!) újraindított sorozatból merít, egy fiatalabb, tapasztalatlanabb Lara Crofttal a főszerepben. Várnánk mi ezt a filmet, mint a megváltót, csak hát az előzetes alapján nem tűnik nagy durranásnak... A játék viszont zseniális, bátran ajánljuk kipróbálásra, meg a folytatását is, a 2015-ös Rise of the Tomb Raidert!

Overboard/A vasmacska kölykei

Hazai bemutató: még nem ismert, az USA-ban április 20.

Az 1987-es eredetiben Kurt Russel játszotta Dean Proffitt-ot, aki összetalálkozott a kibírhatatlan természetű, dúsgazdag Joanna-val (Goldie Hawn). Miután Joanna egy balesetben elveszítette emlékeit, Dean meggyőzte róla, hogy férj és feleség voltak. Az új verzióban (Átejtve) a szerepek felcserélődnek: Anna Faris (Horrorra akadva) karaktere, Kate veri át az Eugenio Derbez (Hogyan legyél latin szerető) által megformált Leonardót. 

Christopher Robin/Róbert Gida

Hazai bemutató: még nem ismert, az USA-ban augusztus 3.

Na jó, ez egy kicsit kakukktojás, mert Róbert Gida film még nem volt eddig, de azért így is befér a listába, mivel a Micimackó karaktereit emeli át élőszereplős környezetbe. Róbert Gida a sztori szerint már felnőtt, túl elfoglalt munkájával, és nem fordít elég figyelmet családjára. Éppen ezért Micimackó és a többiek megjelennek, hogy segítsenek neki újra felfedezni, mi az igazán fontos életében. Hát... ettől is félünk, bár bizakodásra adhat okot, hogy Róbert Gidát nem más alakítja, mint Ewan McGregor!

Scarface/A sebhelyesarcú

Sebhelyesarcúból már kettő is volt: egy 1932-es, és a sokkal híresebb 1983-as, Al Pacino-val. No, biztos ami biztos, most jön egy harmadik, a Zsivány Egyesből is ismerős Diego Luna főszereplésével, de ki tudja mikor: még mindig nincs rendező, mivel kettőt is lecseréltek már...

Robin Hood

Hazai bemutató: még nem ismert, az USA-ban szeptember 21.

A Kingsman Tökije, azaz Taron Egerton lesz Robin Hood, Jamie Foxx pedig Kicsi John. A filmet hazánkban forgatták, ez már pozitívum, többet majd a premier után.

 

A Star Is Born/Csillag születik

Hazai bemutató: még nem ismert, az USA-ban október 5.

Az eredeti film 1937-ben jelent meg, utána pedig 1954-ben és 1976-ban is feldolgozták, 2018-ban pedig Bradley Cooper és Lady Gaga megformálásában láthatjuk a kiégett filmsztár és a feltörekvő énekesnő kalandját - előbbi pedig rendezőként is megcsillogtathatja tehetségét. Kíváncsian várjuk!

 

Mowgli/Maugli

Hazai bemutató: még nem ismert, az USA-ban október 19.

2016-ban már láthattunk egy élőszereplős A dzsungel könyve filmet, nem lesz ez másképp idén sem: a rendezői székben Gollam megformálója, Andy Serkis ül, illetve ő alakítja Balut is, Christian Bale lesz Bagira, Benedict Cumberbatch Sir Kán, Cate Blanchett pedig Ká. Jöhet!

The Nutcracker And The Four Realms/Diótörő

Hazai bemutató: még nem ismert, az USA-ban november 2.

A diótörő ugyan eredetileg balett, de 1986-ban és 2010-ben is készítettek már belőle filmet. Az idei verzióban olyan színészeket köszönthetünk, mint Keira Knightley, Helen Mirren és Morgan Freeman, reméljük a legjobbakat!

The Grinch/A Grincs

Hazai bemutató: még nem ismert, az USA-ban november 9.

Jim Carrey után Benedict Cumberbatch kelti életre a karácsonyt elrontó zöld teremtményt, ezúttal "csak" hangjával: az új Grincs egy animációs film lesz. Meglátjuk hogy sikerül...

Ti mit szóltok a várható remake-dömpinghez?

Legnézettebb videók