CinemaKlub

TOP8: Ha az Oscar-gáláért nem is, ezekért a ruhákért odáig voltunk!

rtl.hurtl.hu

2018. március 5. 13:39

Az idei filmes eseménytől nem igazán dobtuk hátra magunkat. Ettől függetlenül így is akadt bőven olyan részlet, amelyekben elmerülhettünk unatkozás közben. Ilyenek voltak a csodálatos ruhák is. Nézzük, a kedvenceinket!

Végig követtük hajnalban, hogy idén vajon kiknek ítélte oda az Akadémia a legjobbaknak járó aranyszobrocskákat. Mondhatjuk, hogy papírforma lett a végeredmény, de azt is hozzátehetjük, hogy talán ebben az évben osztogatták a legigazságosabban a díjakat: szinte mindenki örülhetett!

Viszont maga a ceremónia egyenlő volt a végtelen unalommal, nem is a kiszámíthatóság, sokkal inkább a semmitmondó átkötések és a cikis műsorvezetői gagek miatt.

 

Jennifer Lawrence (@jinniferlawrence) által megosztott bejegyzés,

Mindenki jobban jár, ha inkább együtt nevet Jennifer Lawrence-szel, aki végig borozta az estét (fotók), és persze akkor is, ha végig vizslatjátok velünk a kedvenc vörösszőnyeges szettjeinket!

Ehhez a bulihoz bizony ez is hozzátartozik! Ugyan, a férfiak a legtöbb esetben kimaradnak ebből a szórásból – egy öltönyön nem sokat tudnak feltúrbózni a stylistok –, de így is akad bőven annyi meseszép hölgy az Oscar-gálákon, hogy szemezgetni is nehéz az estélyik között.

Idén úgy tűnik, hogy megint a metálos árnyalatok hódítottak, de emelett az az igazán furcsa, hogy mégis inkább visszafogottak és letisztultak voltak a ruhaköltemények! De beszéljenek helyettünk a képek! Jöjjön a 8 kedvencünk!

Jennifer Lawrence az este abszolút győztese: nemcsak alkoholfogyasztás szempontból, de ő volt az egyik leggyönyörűbb is:

 


Allison Janney nemcsak a legjobb női mellékszereplő díját gyűjthette be, de az egyik legízlésesebb dekoltázs címét is. Az 58 éves (!) színésznő tarolt a gálán.

 

Variety Magazine (@variety) által megosztott bejegyzés,

Nicole Kidmantől nem is vártunk mást, mint ezt a szemkápráztató égszínkék csodát. Elsőre nem voltunk kibékülve az elején virító óriási masnival, de aztán rájöttünk: neki még ez is jól áll.

 

Variety Magazine (@variety) által megosztott bejegyzés,

Sandra Bullock sokak szerint Cher korai szettjeit idézte meg ezzel a metálos, mégis visszafogott estélyivel. Mi imádtuk rajta, és azt is, hogy az övé volt az egyetlen jó poén az egész Oscaron.

Nem mehetünk el az etalon mellett sem: Meryl Streep még mindig hihetetlen! 68 évesen is királynő a vörösszőnyegen.

 

MerylStreep (@merylstreepltu) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Garner a válása után teljesen kivirult, igazi dívaként vonult végig a fotósok előtt, tette mindezt ráadásul egy olyan ruhában… maradjunk annyiban, hogy még sosem láttuk őt ennyire gyönyörűnek.

 

Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) által megosztott bejegyzés,

Saoirse Ronan annyira bájos volt a visszafogott baba rózsaszín ruhájában, hogy tényleg már csak hab volt a tortán, a hátán megpihenő óriási masni. Imádjuk!

 

Variety Magazine (@variety) által megosztott bejegyzés,

És akkor nem hagyhatjuk ki a sorból Borbély Alexandrát sem, aki egy kicsit sem maradt le a legnagyobb nevek mellett. Rózsaszín estélyijében igazi színfolt volt az eseményen.

 

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés,

#CinemaKlub#oscar#oscar 2018#ruhák#válogatás#jennifer lawrence#allison janney#sandra bullock#meryl streep#nicole kidman#saoirse ronan#borbély alexandra

Címlapról ajánljuk