CinemaKlub

Nem fogod elhinni, miben változtatják meg Az oroszlánkirályt!

rtl.hurtl.hu

2018. február 19. 16:30

Bár a Disney klasszikusának feldolgozása sok mindenben hasonlít majd a híres eredetire, néhány meglepő változtatás azért mégis akad majd a remake-ben.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb őrülete, a képregényfilmek mellett, a régi Disney-klasszikusok élőszereplős feldolgozása, amivel persze nincs baj, amíg olyan minőségű remake-eket kapunk, mint a Szépség és a Szörnyeteg, vagy a Dzsungel könyve.

A jelenleg készülő Disney-projektek között olyan címek szerepelnek, mint az Aladdin, a Dumbo, na meg persze mindenki kedvence, Az oroszlánkirály. Ez utóbbi ugyan csak 2019-ben érkezik majd, azt már tudjuk, hogy milyen világsztárok adják a karakterek eredeti hangjait, és arról is írtunk már, hogy nem más fakad majd dalra az új filmben, mint maga Beyoncé.

Most azonban kiderült, hogy az eredeti mese egyik legnagyobb erősségének számító soundtrack, egy kis változtatáson fog átesni. Az eredeti dallistából ugyanis csupán négy szám lesz hallható Az oroszlánkirályban. A “Can You Feel The Love Tonight?,” a “Hakuna Matata”,  az “I Just Can’t Wait To Be King" és “Circle of Life” mind felcsendülnek majd, de például a Zordon által előadott „Be prepared” kimarad az új zenei repertoárból.

Kellemes meglepetés azonban, hogy Beyoncé, valamint az eredeti film két zeneszerzője, Tim Rice és Elton John közösen dolgoznak egy vadonatúj dalon, ami a stáblista alatt csendül majd fel.

Az Oroszlánkirály premierje 2019 nyarán várható.

#CinemaKlub#az oroszlánkirály#disney#jon favreau#beyoncé#elton john

Címlapról ajánljuk