Műsorújság
RTL Most

Breaking: Beyoncé visszatér a filmek világába!

Ráadásul nem is akárhogyan, nem máshoz adja a nevét, mint egy igazi kasszasikerhez! Alig várjuk, hogy láthassuk, ahogyan a díva ismét történelmet ír!

Úgy fest, az énekesnő a James Bond 25 betétdalát jegyezheti, ez pedig azt jelenti, hogy tizenöt éves karrierje során, immáron harmadjára szerez zenét filmhez, hiszen ő írta és énekelte az Austin Powers című alkotás főcímdalát is, amiben egyébként szerepelt is! De egykori zenekarával, a Destiny’s Childdal is írt muzsikát a Charlie Angyalaihoz!

Azonban, mint tudjuk, egy Bond-dal feléneklése biztos út a siker felé!

Éppen ezért már rengeteg legendás zenész és énekes adta a nevét a 007-es-mozikhoz, hogy aztán ikonikus slágerekké váljanak a zeneszámok!

Gondoljunk csak az elmúlt évek - Daniel Craig főszereplésével készült - Bond-filmjeinek zenéire, Adele a Skyfallhoz írt zenét, Sam Smith a Spectre főcímdalát, míg a tragikusan elhunyt, Chris Cornell a Casino Royalt tette még emlékezetesebbé.

A legújabb James Bond-film, azonban nem az egyetlen mozis vállalkozása Beyoncénak, hiszen nemsokára Az oroszlánkirály élőszereplős változatában is láthatjuk!

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Arról nem is beszélve, hogy a világsztár rajongói biztosan örülnének, ha kedvencük Bond-lányként is feltűnne a vásznon! Ugyanis arra még nem volt példa, hogy a főcímdal előadója is szerepeljen a filmben!

Forrás: screenrant.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók