CinemaKlub

Hihetetlen, milyen kellékeket használtak A szabadság ötven árnyalata forgatásánál

rtl.hurtl.hu

2018. február 14. 11:02

Az erotikus filmsorozat harmadik fejezete nem kevés meztelen és intim jelenetet követel meg a főszereplőitől. Ráadásul Dakota Johnson és Jamie Dornan nemcsak szexi játékszereket próbálhattak ki a felvételek során…

 


Már jócskán hozzászokhattunk A szürke ötven árnyalata-filmek szexi jeleneteihez – noha, az értelmes és jól kidolgozott cselekmény sosem jellemezte őket. Azonban a tény, hogy számunkra már semmi sem meglepő, nem jelenti, hogy a színészek is így vannak ezzel. Hiába dolgoznak már együtt évek óta – az esetek többségében pőrén –, azért a szexjelentek sokszor még mindig bajosak.

Közel sem annyira erotikusak vagy éppen felszabadultak ezekben a pillanatokban, mint ahogy azt a nagyvásznon láthatjuk. Rengeteg előkészület, óvatoskodás előzi meg a forgatást, és természetesen egyáltalán nem válik rutinossá, hogy az ember mások előtt hempereg valakivel pucéran.

Dakota Johnsonnak például ennyi év után is kellemetlen és fura összebújnia filmbeli partnerével.

„Nem éppen átlagos és nem is jópofa. Sosem egyszerű!” – mesélte a szexjelentekről.


Minderre rátesz egy lapáttal, hogy a meztelen jeleneteknél láthatatlan alsóneműt kell viselnie. Ezeket lényegében nem is igazán nevezhetnénk bugyinak, hiszen inkább beszélhetünk egy pánt nélküli tangáról:

 

„Ragasztó van rajtuk. Nem is igazán ragasztó, de ragadós lesz tőle az anyag. Olyanok nagyjából, mint a mellbimbó tapaszok, csak odalent. Persze, csak a két vége tapadós.”


A heves mozdulatok közben azonban sokszor előfordult az is, hogy az anyagok elengedték magukat, úgyhogy Dakota már eleve kettőt hordott ezekből a forgatásokon, sőt plusz ragasztót is toltak rájuk.

Az ehhez hasonló mókából természetesen Jamie Dornan sem maradt ki, hiszen neki zoknit kellett húznia magára odalent… Ráadásul sikerült egy olyan darabot kiválasztania – nyugi, nem valódi zoknikról van szó –, amit korábban már valaki más is használt…


Képek: UIP-Duna Film

#CinemaKlub#a szabadság ötven árnyalata#dakota johnson#jamie dornan#forgatás#szex#szexjelenet

Címlapról ajánljuk