Műsorújság
RTL Most

Mr. Grey máris villantott A szabadság ötven árnyalata ízelítőjében!

Újabb túlfűtött képek, szexi évődés és egy Jamie Dornan féle klasszikus James Bond jelenet is látható, amellett, hogy még több dolgot tudhatunk meg a karakterek hátteréről, és a harmadik fejezet sztorijáról!

A szürke ötven trilógia, harmadik és egyben befejező része már túl van a forgatásokon, éppen ezért már meg is kaptuk az első teaser-t, amiben láthatjuk Ana-t (Dakota Johnson) menyasszonyként, valamint a szerelmespár franciaországi mézesheteit is!

Itt pedig muszáj megjegyeznünk azt a jelenetet, amikor Jamie Dornan, azaz Mr. Grey kidolgozott teste kiemelkedik a habokból, a tengerparti lubickolás során!

Bizony, ezt a vonulást még a mozdulat legnagyobb mestere, mindenki James Bond-ja, Daniel Craig is megirigyelheti!

Ám a színész nemcsak a felsőtestét villantja majd meg a legújabb ötven-filmben, hanem az énektudását is! A rendező James Foley ugyanis elragadtatva beszélt Dornan hangjáról, ezzel kapcsolatban pedig azt is elárulta, hogy háromszor is abban a szerencsében lesz részünk, hogy mi magunk is megbizonyosodhatunk a sztár tehetségéről, A szabadság ötven árnyalata című moziban!

 


A szürke ötven árnyalata-trilógia eddigi két bemutatott filmje megosztotta a közönséget, de ennek ellenére is rengeteg pénzt hozott a készítőknek, ahogyan a szereplői is világszerte ismertek lettek. Jamie Dornan-t azonban nem különösebben érdekli a felhajtás, bevallotta, hogy a filmek csupán fantasztikus kiugrási lehetőséget jelentettek számára a karrierje szempontjából.

Így pedig a nézők harmadjára is élvezhetik majd a páros erotikus kalandjait, jövő februárban A szabadság ötven árnyalata című filmben!

Forrás: mirror.co.uk
Képek:tumblr.com

Legnézettebb videók