CinemaKlub

Most már biztos: a Harry Potter sztárja drogkereskedő lett!

rtl.hurtl.hu

2018. január 18. 11:56

A mexikói határon bukott le a világhírű színész, miközben kokaint próbált átcsempészni Mexikóba. Na de ne essen kétségbe senki, természetesen csak a filmvásznon!

Bár Daniel Radcliffe a híres-neves HP-sorozat után nem igazán szerepelt komolyabb alkotásokban, azért előfordult párszor, hogy felkeltette az érdeklőségünket egy-egy mozija. Gondoljunk csak a tavalyi Az ember, aki mindent tudott című alkotásra, amiben történetesen egy szellentő hullát alakított, vagy az Öld meg a kedveseidre, ahol szerelmi viszonyba keveredett egy fiúval. De ne feledkezzünk meg az anno nagy visszhangot kiváltó gótikus horrorfilmről, a Fekete ruhás nőről sem.

Most pedig újabb főszerepben csillogtathatja meg tehetségét az egykori varázslótanonc, ugyanis idén érkezik a magyar címmel még nem rendelkező Beast of Burden, amiben Radcliffe egy drogcsempész, Sean Haggerty bőrébe bújik. A férfi mindent megtesz, hogy pénzt gyűjtsön felesége műtétjére, így azt is elvállalja, hogy kábítószert csempésszen át az amerikai határon.

A film hivatalos plakátja is napvilágot látott, ahol a színész mered ránk, a háttérben pedig egy repülőgép és két fegyveres katona is látható:

 

 

Sean Haggerty egyébként egy pilóta, aki mesterségét kihasználva teljesíti a vagyonokat érő küldetést. A friss előzetesben belekukkanthatunk a rizikós misszióba, amiben nemcsak a szárazföldön, hanem magasan a levegőben is röpködnek a golyók.

Nézzétek meg ti is a trailert. Nektek hogy tetszik?

#CinemaKlub#daniel radcliffe#harry potter#drog#drogkereskedő#film#szerep

Címlapról ajánljuk