CinemaKlub

Figyelem-figyelem: 53 nap múlva itt az Oscar!

rtl.hurtl.hu

2018. január 10. 11:02

Azt már eddig is tudtuk, hogy Jimmy Kimmel lesz a házigazdája a kerek 90. Oscar-gálának, és most az első promóciós plakát is napvilágot látott, ahol egyszerre kilenc Jimmy-t is kaptunk!

Az idei díjátadóra március 4-én kerül sor, amit ezúttal is a Dolby Színházban rendeznek majd meg. Nagy valószínűséggel most is a poéné lesz a főszerep, hiszen a tévés műsorvezető neve szinte garancia a nevetésre. A gála egyre közeleg, így a Filmakadémia a minap nyilvánosságra is hozta az Oscar idei plakátját:

 

 

Egyébként számos neves műsorvezető vezényelte végig eddig a nagyszabású rendezvényt, akiket valószínűleg sosem fogunk feledni, hiszen vicces pillanatokat is okoztak bőven. Emlékeztek még arra, mikor Neil Patrick Harris egy szál kisgagyában botorkált fel a színpadra? Vagy mikor Seth MacFarlane a színésznők fedetlen kebleit foglalta egy dalba? De ne feledkezzünk meg az idei Golden Globe-nyertes James Franco-ról sem, aki Marilyn Monroe bőrébe is belebújt.

Biztosak vagyunk benne, hogy az idei este is tele lesz mókával, és a Hollywoodot ért szexuális botrányok ellenére ezúttal is jókat fogunk tudni virulni.

Nincs is már olyan sok idő hátra! Egészen pontosan már csak 53-at kell aludni!

 

#CinemaKlub#oscar#jimmy kimmel#james franco#neil patrick harris#Seth MacFarlane

Címlapról ajánljuk