CinemaKlub

Megérkezett a Love, Simon előzetese!

rtl.hurtl.hu

2017. november 29. 16:30

A regény rajongói már tűkön ülve várták a filmadaptációt, amihez végre-valahára az előzetes is napvilágot látott. Mutatjuk!

Talán veled is előfordult már, hogy bejelentkezve maradtál az interneten, közszemlére téve ezzel legféltettebben őrzött titkaidat. Nos, a tizenhat éves Simon is hasonlóképpen járt, akit ráadásul meg is zsarolnak azzal, hogy ha nem teljesít egy parancsot, nyilvánossá teszik a titkos ímélt. Így aztán az egész város megtudhatja, hogy Simon bizony nem a lányokat szereti.

A főszerepet Nick Robinson kapta meg, aki remekül hozza a teszetosza, önmagát felfedező kamasz fiút. Az előzetes egyaránt vicces, de mégis komoly, és bár egy könnyed tinifilmről beszélünk, komoly társadalmi kérdéseket boncolgat. Sőt, a könyv rajongói szerint a kisfilm nagyon jól hozza a regény hangulatát, így egy cseppet sem csalódtak.

Ráadásul még jobban emeli a tétet, hogy a közelgő alkotás a Csillagainkban a hiba alkotóitól érkezik a mozikba, úgyhogy valószínűleg romantikából és felemelő érzelmekből ezúttal sem lesz hiány!

A film március 15-én debütál, de addig is nézzétek meg az előzetest! Nektek mi a véleményetek?

#CinemaKlub#csillagainkban a hiba#előzetes#lmbtq

Címlapról ajánljuk