CinemaKlub

Zac Efron sorozatgyilkos lesz!

rtl.hurtl.hu

2017. november 10. 13:28

Úgy tűnik, Hollywood nagyon is bízik a sorozatgyilkos filmek erősségében, pláne ha azok még igaz történeteken is alapszanak. Hamarosan újabb zsánerfilm érkezik, méghozzá Zac Efronnal a főszerepben!

Mint ahogy arról írtunk korábban, Quentin Tarantino a Manson Family Murders Movie című új filmjén dolgozik, amiben a sorozatgyilkos Charles Manson életébe nyerhetünk bepillantást, most pedig egy másik hasonló témájú alkotás érkezik, szintén valós történések alapján.

Ő nem más, mint Ted Bundy, az Egyesült Államok egyik legrémesebb sorozatgyilkosa, aki 1974 és 1978 között közel 30 nőt erőszakolt és ölt meg. Legalábbis ennyit vallott be! Valójában senki sem tudja pontosan, hány emberélet tapad a kezéhez, így az áldozatok száma örökre rejtély marad.

A közelgő alkotás egyébként Bundy barátnője, Elizabeth Kloepfer szemszögéből mutatja be a történteket, aki bár hosszú évekig tagadta a szerelmére rótt vétkeket, végül mégis ő volt az, aki feljelentette a rendőrségen. A barátnőt Lily Collins fogja játszani, ördögi barátja bőrébe pedig Zac Efron bújik!

Az film egyik producere, Nicolas Chartier már régen kinézte magának a színészt:

„Régóta szerettem volna már Zac Efronnal dolgozni, hiszen a drámai szerepe a Paperboyban vagy a vicces oldala a Neighboursban már épp elég bizonyíték arra, hogy ő egy zseniális színész! Izgatottan várom, hogy láthassuk ebben a szerepben!”
 

Nekünk is egyet kell értenünk a producerrel, ugyanis nem igazán láttuk még Zacet ilyesfajta szerepben, úgyhogy nagyon kíváncsiak vagyunk rá, mit fog kihozni belőle! A forgatás jövő januárban kezdődik, bővebb infoó viszont még nincs birtokunkban.

Forrás: variety.com
#CinemaKlub#zac efron#ted bundy#sorozatgyilkos#főszerep

Címlapról ajánljuk