Műsorújság
RTL Most

Minden, amit az új Baywatch filmről tudni lehet

Már javában folynak az új Baywatch film forgatásai Miamiban. Mi pedig igyekeztünk minden lényeges információt összegyűjteni, amivel jó, ha tisztában vagyunk, mielőtt még a film a mozikban landol.
A filmben hosszas találgatások után kiderült, hogy Dwayne "The Rock" Johnson mellett, Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach és a nagy visszatérőt David Hasselhoff-ot láthatjuk.

Bár a történet cselekményéről nem tudni még semmit, azt már tudni lehet, hogy a sztárok kiket alakítanak majd.

Kezdjük a hölgyekkel:


Pamela Anderson utódja: Leonardo DiCaprio exe, a modell Kelly Rohrbach lesz, C. J. Parker szerepében.


Míg Ilfenesh Haderat, Stephanie Holderként ismerhetjük meg.


A barna szépséget Alexandra Daddario-t, Summer Quinnként láthatjuk a vásznon.


Az egzotikus szépségű és nevű Priyanka Chopra pedig Victoria Leedset fogja alakítani.

Az utóbbi két színésznőről, egyébként Johnson csakis elismerően nyilatkozott, valamint azt is elárulta, jó lesz megjegyezni mindkettőjük nevét, ugyanis a „The Rock” szerint hatalmas tehetségek.A fiúk terén sincs okunk panaszra, hisz Zac Efron kigyúrt képei láttán, lassan nekünk is mentőre lenne szükségünk. A színészt, Matt Brody vizi mentő szerepében láthatjuk. Dwayne „The Rock” Johnson ex-pankrátornak szintén van mit a tejbe aprítania izmok terén. Bár eredetileg úgy volt, ő játssza Mitch Buchannon karakterét, a visszatérő David Hasselhoff személyével picit zavarossá vált a karakterek helyzete.


A mozi változatot Seth Gordon jegyzi, aki olyan nagysikerű vígjátékokat rendezett, mint a Förtelmes főnökök. A Baywatch movie várhatóan 2017 májusában kerül bemutatásra Amerikában.

Cikkünk végén pedig tekintsétek meg a híres Baywatch futást egy kicsit másképp!
 
 

@kellyrohrbach által közzétett videó,


Képek: Instagram

Forrás: Collider, Empireonline, Mirror

Legnézettebb videók