CinemaKlub

Angelina Jolie bezsebelheti második Oscar-díját?

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 27. 18:40

A színésznőnek ez már a negyedik rendezése, és úgy tűnik, a legsikeresebb is lehet! A filmet ugyanis a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be, és elég jó nemzetközi kritikákat kapott.

Sőt, azt is rebesgetik, hogy a jövő évi Oscar-gálán komoly esélyekkel indul!

Az alkotás egyébként a kambodzsai népirtás borzalmait tárja a nézők elé. Érdekessége, hogy mindezt egy kislány szemszögéből követhetjük végig, és nagyrészt khmer nyelven forgott.

„A film bemutatja azokat a szörnyűségeket, amiken a gyerekek keresztülmentek a háborúban. A felvételeken a szülők is ott voltak, így felügyelet alatt tarthatták a kiskorú gyerekeket.” – nyilatkozta a színésznő.


Kambodzsa ezt a filmet nevezte idén Oscarra, így könnyen lehet, hogy Jolie akár rendezői díjat is kaphat majd érte! Hogy bekerül-e az alkotás a Legjobb Külföldi Film kategóriájába, arra január 23-ig, a jelöltek kihirdetéséig várnunk kell.

Viszont a színésznő hamarosan ismét kamerák elé áll! Ha kíváncsi vagy, melyik mozifilmben láthatod őt legközelebb, kattints ide!

Mostanság azonban inkább hallhattunk arról, mi is megy éppen Jolie magánéletében, a filmes pályája helyett, hiszen az egész világ megdöbbent amikor kiderült: szétmennek Brad Pittel, beadták a válókeresetet. Hogy éppen hol tart most a kapcsolatuk, senki sem tudja biztosan, hiszen vagy arról olvashatunk, hogy mégis együtt maradnak vagy éppen az aktuális hódításaik kerülnek a bulvár lapok címlapjaira.

Hallottad a legújabbat, miszerint Angelina összeszűrte a levet egykori kollégájával Johnny Deppel? Szerinted igaz lehet?

#CinemaKlub#angelina jolie#rendezés#oscar#esélyek#brad pitt#johnny depp

Címlapról ajánljuk