CinemaKlub

Töltsd te is a vasárnap estédet Angelina Jolie-val!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 13. 9:00

Egy igazán mesés kaland vár mindenkire a hétvégén, hiszen a meseszép színésznő egy Disney klasszikus főgonoszaként köszön be az RTL Klub képernyőjén. Vasárnap este érkezik a Demóna!

Angelina Jolie-t sokféle szerepben láthattuk már, az Észvesztő mellékszerepével pedig azt is bebizonyította, hogy nemcsak szép, de tehetséges színésznő is, hiszen megnyerte vele az Oscar-díjat!

Az utóbbi években azonban háttérbe vonult, inkább a kamera másik oldalát és a rendezést, valamint a gyerekeit és a családi idillt választotta! Egyik utolsó színészi alakítása viszont egy meglepő választás volt tőle, hiszen egy gyerekfilmhez adta a nevét: ő alakította Demónát, a Csipkerózsika főgonoszát!

Persze, nem kell teljesen az eredeti mese cselekményét felidézgetni magunkban, hiszen ez a történet nem az eltitkolt és erdőben bújtatott hercegnőről szól, hanem Demónáról!

Hogy is mi is vár rátok pontosan vasárnap 19:55-kor? Nézzük:

A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik, ám egy nap hadsereg szállja meg a királyságot. A népét védelmező Demóna hamarosan árulás áldozatává válik, amelynek hatására szíve kővé változik. A lány és az ellenséges király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét. Demóna bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, hogy Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és saját boldogságának a kulcsa is.

És ha már Angelina Jolie-nál tartunk: elgondolkodtatok már azon, hogy egy-egy filmhez mégis hogyan készülnek el a szinkronok? Hazánkban már rengeteg gigasztárnak megvan az állandó magyar hangja, beszéljünk akár a George Clooney – Szabó Sipos Barnabás duóról vagy éppen a Jolie -  Orosz Helga párosról!

A vasárnapi premier kapcsán Helga a Reggeliben mesélt egy kicsit a munkájáról, sőt a színfalak mögé is bekukkanthattunk vele! Nézd meg itt a beszélgetést:

#CinemaKlub#demóna#premier#angelina jolie#szinkron

Címlapról ajánljuk