CinemaKlub

Lemaradtál? Pedig hatalmas flash Luc Besson új filmjének mind a négy kedvcsinálója!

rtl.hurtl.hu

2017. július 5. 14:30

Cara Delevingnék nagyot mennek a Valerian és az ezer bolygó városa című film legújabb tematikus trailereiben! Amikből nem maradt ki sem az akció, sem a látvány, de még a cukiskodás sem! Lesd meg te is!

A nyár egyik legnagyobb kalandjának ígérkező filmhez, ezúttal nem egy, hanem rögtön négy beharangozót is kaptunk. A legendás rendező, Luc Besson pedig úgy tűnik, nem aprózza el a visszatérését, hiszen a népszerű képregénysorozaton alapuló mozifilm, már csak a saját személye, valamint a szereplők (Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna) miatt is külön figyelmet érdemel!

 

A post shared by @lucbesson on

A 28. században játszódó történet hőse, Valerian és társa, Laurine olyan ügyintézők, akiknek az a feladata, hogy az emberlakta területeket felügyeljék.

Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal.

Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott - egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre...

Ezekbe a hihetetlen kalandokba pedig, most végre mi is betekinthetünk:

Kezdve a főhősök közelebbről való megismerésével, ugyanis Valerian többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja őt.

De kapunk egy kis ízelítőt az univerzum érdekes kis lényeiből is, akiket Laureline próbál kifaggatni, ám ahogy láthatjuk nem jár túl sok sikerrel.

Ahogyan a fantasztikus látványvilágból és az izgalmakból sosem elég, úgy Valerian utazását végigkisérve is, biztosan mindenkinek tátva marad majd a szája!

Végezetül pedig, ha már az izgalomról volt szó, Besson a paráztatást sem hagyja a véletlenre! A tőle már megszokott módon, egy hatalmas, gusztustalan lény ered hőseink nyomába, abban pedig egyáltalán nem vagyunk biztosak, hogy mindezt ép bőrrel meg is ússzák!

Ne feledd, Valerian és az ezer bolygó városa július végétől a mozikban!

Forrás: comingsoon.net

#CinemaKlub#Filmek#sci-fi#kalandok#valerian és az ezer bolygó városa#cara delevingne#rihanna#előzetes#trailer

Címlapról ajánljuk