Műsorújság
RTL Most

Suicide Squad: végre teljes pompájában láthatjuk a csapatot

Hónapok óta kapkodjuk a fejünket Jared Leto fokozatos átváltozása miatt, és akkor még a rendező, David Ayer is lesokkolja időnként a rajongókat egy-egy exkluzív kis képecskével. Most is!
Kép: DC Comics Facebook

A címben kicsit hazudtunk, hiszen Jared Leto és Viola Davis hiányoznak a képről, sőt megannyi - már sokszor emlegetett - színész sincs a banda közös képén, így például Scott Eastwood, Common vagy éppen Alex Meraz is képtelenek maradtak (ha-ha). Persze Letóból már úgyis mindent láttunk, hiszen az elmúlt időszak másról sem szólt, mint az átváltozásáról, sőt róla már korábban megkaptuk az első hivatalos fotót - azóta is csak félszemmel merjük meglesni, elég para lett a végeredmény.

Most azonban csak az igazi főszereplőket láthatjuk a csoportképen, akiket Davis karaktere, Amanda Waller fog összehozni, hogy megbízza őket egy titkos feladattal - ezt még mindig homály fedi.

De akkor ki is látható a képen (ami kattra nő)?

Kép: Will Smith Facebook

Balról haladva a következő a sorrend: Adam Beach, Jai Courtney, Karen Fukuhara, Cara Delevingne, Joel Kinnaman, Margot Robbie, Will Smith, Adawale Akinnuoye-Agbaje, és végül Jay Hernandez. Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de nálunk jelen állás szerint Margot Robbie alias Harley Quinn viszi a prímet.

De nem maradhatunk önálló Will Smith kép nélkül sem, szóval íme ő, vagyis Deadshot (itt is érdemes a képre kattintani):

Kép: Will Smith Facebook

Így elsőre elég jónak tűnik a banda, reméljük, hogy a film nemcsak a külsőségekben lesz ennyire penge!

Forrás: CinemaBlend

Legnézettebb videók