CinemaKlub

Megkezdték a következő Harry Potter-film forgatását!

rtl.hurtl.hu

2017. július 4. 9:00

Pontosítunk, Eddie Redmayne újra felkapta Göthe Salmander köpenyét, ami egyet jelent: megkezdődtek a Legendás állatok és megfigyelésük második részének felvételei. Ráadásul még a sztori részletei is kiderültek.

Tudjuk-tudjuk, ha meghalljuk, hogy Harry Potter, mi is egy kicsit szédülni kezdünk, hiszen gyerekkorunk oda vagyunk J.K. Rowling világáért és minden részletét kívülről fújjuk. Miután az eredeti történetek már véget értek – könyv és film szempontból egyaránt –, már csak a spin-off sztorik maradtak a rajongóknak.

Szerencsére, nem kellett csalódnunk az új csapatban, hiszen az Oscar-díjas Eddie Redmayne főszereplésével készült Legendás állatok első része nagyon szerethető lett. Ugyan, nem hozta vissza a teljes HP-lázat, de azért egy picit képes volt megidézni a jól ismert érzést!

És nem egy ilyen filmet kaptunk, nem állt meg a cselekmény ezen a ponton, hiszen a készítők még négy folytatást terveznek, amelyből a második forgatása – éppen ma – már meg is kezdődött!

Ez már izgalomra adhat okot, azonban van itt még miért örömködni: kiderült ugyanis, hogy a második felvonás forgatókönyvét is maga J.K. Rowling írta! Ezek után nyugodtak lehetünk: biztos kezekbe került a folytatás!

A szereplők közül minden kiemelt karakter visszatér: Göthe Salmander (Redmayne), Tina Goldstein (Katherine Waterson), testvére Queenie (Alison Sudol), az imádott Jacob Kowalski (Dan Fogler) és természetesen Gellert Grindelwald szerepében Johnny Depp is. Mellettük ráadásul feltűnik Jude Law is, aki nem mást, mint a közönség kedvenc fiatal Dumbledore-t alakítja majd.

A történet 1927-ben, pár hónappal az első rész után játszódik, aminek középpontjában Grindelwald újbóli szökése áll. Ahogyan ígérte, ismét kiszabadult fogvatartói markából, és szökését követően azonnal neki is kezd a követők gyűjtésének. Egyetlen varászló létezik csupán, aki megállíthatja, régi barátja Dumbledore. Természetesen Albus nem egyedül vág neki a feladatnak, Göthe is vele tart a kalandban. Mellettük pedig Rita Lestrange (Zoé Kravirtz) is feltűnik majd, akit már egy rövid kis anekdota és egy fotó erejéig láthattunk is korábban.

A premier várhatóan 2018 novemberében lesz! Addig is maratonozhatunk az eddigi HP-filmekkel! Benne vagytok?
 

Forrás: comingsoon

#CinemaKlub#eddie redmayne#johnny depp#jude law#harry potter#legendás állatok és megfigyelésük 2#forgatás#j. k. rowling

Címlapról ajánljuk