CinemaKlub

Végre belenézhetünk a Bosszúállók 3 forgatásába!

rtl.hurtl.hu

2017. június 27. 16:35

Azt már tudjuk, hogy Chris Evans miért vállalta el a Bosszúállók-filmeket, azt is, hogy megannyi meglepetés szereplő várható a giga moziban, most viszont egy új érdekesség lehetősége merült fel! Jön az Illuminati!

Ha követitek a CinemaKlubot a Facebookon, akkor múlt héten már szembejöhetett veletek a fenti fotó a hírfolyamunkban.

A képen Benedict Cumberbatch, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo és Benedict Wong kajálgatnak éppen. Azonban ez a vicces kis fotó több egy kedves kis kulissza-barátkozásnál vagy bandázásnál, hiszen maga a Marvel atya, Kevin Feige is elmondta: a soron következő Bosszúállók-filmekben egy új csapat is formálódik majd, az Illuminati.

A képregényekben a fentiek közül Doctor Strange és Tony Stark benne van ebben a buliban, úgyhogy több mint valószínű, hogy a haverkodás alapját ez az új – forgatókönyvből is adódó – fordulat alapozta meg. Ráadásul mindkettő legközelebbi barátját láthatjuk az exkluzív fotókon is: Mark Ruffalo Bruce Bannerje Tony Stark tudományos pajtija, míg Wong Doctor Strange könyvtáros-harcos embere. Ezek a kötelékek pedig simán jelenthetik azt, hogy ők is a fent említett Illuminati tagjai legyenek.

Sőt, a legutóbbi forgatási képeken is pont ezt a négyest láthatjuk, amint – az atlantai stúdióban felépített – New York utcáin mászkálgatnak a romok között… valószínűleg Thanos pusztítása és az ellen szétkaszabolása után.


A forgatások tehát ezerrel zajlanak, azonban a készítők megerősítették, hogy a korábbi hírekkel ellentétben – miszerint a Bosszúállók 3 és 4 egyszerre forog majd –, máshogy oldják meg a forgatást: egy kis szünetet tartanak a két film felvételei között. Miközben az már biztos, hogy a harmadik felvonás címe Infinity War lesz, a negyedik alcíméről még semmit sem tudni, sőt a cselekményt is igyekeznek hétpecsétes titokként őrizni.

Egyedül Scarlett Johansson ejtett el egy olyan érdekes és merőben izgalmas részletet, hogy valamelyik filmben egy olyan jelenetet is láthatnak majd a nézők, amelyben egyszerre 30 Marvel hős is feltűnik majd!

Amíg az Infinity War 2018 áprilisában érkezik, a negyedikre 2019 májusáig kell várnunk. De nem kell izgulni, miután a Marvelről van szó, elleszünk mi addig is bőven a filmjeikkel, legyen szó akár a Thor 3-ról vagy a Fekete Párduc moziról.
 

Forrás: Movieweb, The Variety

#CinemaKlub#avengers: infinity war#avengers#bosszúállók#forgatás#kulissza#robert downey jr#mark ruffalo#benedict cumberbatch

Címlapról ajánljuk