Műsorújság
RTL Most

Megpecsételődött Chris Evans sorsa a Bosszúállókban?

A színész nehezen mondott igent Amerika kapitány szerepére, végül egyik kollégája unszolására elfogadta a 6 részes ajánlatot. Azonban ezt a számot már túl is lépte, most pedig elmagyarázta, miért.

Senki sem gondolná a macsónak tűnő színészről, hogy a szerénység mintapéldánya, és gyűlöli a túlzott felhajtást. A Fantasztikus négyes promókörútja alatt például idegösszeomlást kapott a nagy sajtó nyomástól, és pont emiatt, elsőre nemet mondott Amerika kapitány szerepére. Nagyon jól tudta, hogy egy szuperhősfilm nem áll meg egyetlen résznél, és nem merte elkötelezni magát egy ekkora kaliberű szerep mellett.

Végül, Robert Downey Jr. volt az, aki rávette az igenre, így kaphattuk meg Evans képében Steve Rogerst, vagyis a kapitányt.

Persze, minimálisan azért tudta mire vállalkozik, hiszen a szerződés konkrétan kimondta: hat részt készítenek vele!

Ehhez képest, a jelenlegi állás szerint már a hetedik filmet forgatja, ugyanis a Bosszúállók második felvonása után nemcsak egy részt kapunk, hanem azonnal kettőt, amit egyszerre forgatott le a stáb.

A színész simán letehette volna a lantot a hatodik filmje – vagyis a harmadik Bosszúállók – után, ő mégis elvállalt még egyet. De miért is?

„Azt mondták, annyi karaktert kell behozniuk A galaxis őrzőit, Fekete Párducot, Marvel Kapitányt, Doctor Strange-t, Hangyaembert –, hogy nem tudták volna őket egyetlen filmbe beletenni.”

„Ennek pedig van értelme. Mindent lezár majd a negyedik film!”


Az viszont nem tiszta, hogy ez a lezárás mire is vonatkozik pontosan. Konkrétan a saját karakteréről beszélne? Vagy egy nagyobb Marvel-lezárást sejtet? Nagyobb a valószínűsége, hogy a Bosszúállók-filmeket követően búcsút mondhatunk Steve Rogers-nek, és egy új Amerika kapitány érkezik a csapatba… Sokan emlegették már, hogy Bucky Barnes lehet a következő kapitány.

Ennek fényében Sebastian Stan ki is posztolt korábban egy képet, amin éppen a kapitány pajzsával mászkálgat.

Hogy mi várható az Anthony és Joe Russo rendezésében készülő folytatásoktól, az jó kérdés, azonban egyre erősebb a gyanúnk, hogy az Evans-korszak a vége felé halad.

Forrás: comingsoon

Legnézettebb videók