CinemaKlub

Ismét fiatal varázslók kerestetnek az újabb Harry Potter-filmbe!

rtl.hurtl.hu

2017. június 7. 11:42

A Roxfort tanoncairól szóló és a Legendás állatok és megfigyelésük alkotásoknak köszönhetően, egyre bővül J. K. Rowling mágikus világa, amihez most más történetszálakat is hozzáfűznek, ám ehhez még szükség van a megfelelő személyekre is!

Az Eddie Redmayne főszereplésével készült Harry Potter spin-off, akkora sikert ért el, hogy tovább folytatódhatnak Göthe Salamander kalandjai, aminek köszönhetően régi és új arcokkal is találkozhatunk majd!

Ahogyan a Harry Potter-ben már láthattuk a fiatal Albus Dumbledore-t és barátját Gellért Grindelwald-ot - akit akkor Jamie Campbell Bower játszott a Harry Potter és a Halál ereklyéi első részében - úgy utóbbival találkozhattunk a Legendás állatok-ban is, ahol már egy férfiasabb színész, Johnny Deppformálhatta meg.

Ám a soron következő mágikus lényes kalamajkákból sem fog kimaradni a két nagy varázsló, hiszen a középkorú Dumbledore szerepét már rá is osztották Jude Law-ra, pedig eredetileg a sztár jó barátjának, Ewan McGregor-nak is felajánlották a szerepet!

 


Úgy tűnik, Law-nak összejött az, amiről Robin Williams csak álmodott, részese lesz J.K. Rowling világhírű történetének.

Most pedig gőz erővel keresik azokat az ifjakat, akik hasonlítanak a nagy színészekre, és szívesen alakítanák a fiatalabb Grindelwald-ot és Dumbledore-t!

Szerintetek kik lennének a legalkalmasabbak a szerepre?

Mi alig várjuk, hogy kiderüljön!

Forrás: VanityFair.com, ew.com
Képek: Instagram, Tumblr

#CinemaKlub#Filmek#harry potter#legendás állatok és megfigyelésük 2#johnny depp#eddie redmayne#Dumbledore#jude law

Címlapról ajánljuk