Műsorújság
RTL Most

Johnny Depp is feltűnik a Legendás állatokban?

A Harry Potter-filmek következő állomásában, már ismert sztárokat láthatunk, most pedig újabb nagy név csatlakozhat a sztorihoz, aminek már folytatását is tervezik.

Így a trilógia helyett rögtön öt Legendás állatok és megfigyelésük-mozit kapunk, melynek úgy tűnik, hogy a második részében az átváltozóművész is látható lesz!

Sőt, a hírek szerint a nemsokára bemutatásra kerülő első részben is kiszúrhatják majd a szemfülesebbek egy cameo-szerepben, aminek kapcsán a rajongók rögtön el is kezdtek találgatni, vajon kit fog alakítani kedvencük?

Az egyik feltételezés szerint Depp, Gellert Grindelwald sötét varázslót fogja megformálni, aki Albus Dumbledore fiatalkori barátja - akit Jamie Campbell Bower játszott a Harry Potter és a Halál ereklyéi első részében.

Bár, hogy valóban a sztár játssza-e a varázslót, azt nem erősítették meg, de azt igen, hogy a Legendás állatok első része lesz az a film, amiben először láthatjuk a felnőtt Grindelwald-ot, ami már csak azért sem meglepő, hiszen ismert célja volt, hogy olyan világot hozzon létre, amelyben a varázslók nem rejtőznek el a muglik elől, hanem ők a társadalom vezető rétege, az uralkodó osztály, mindez pedig passzol a várva várt film cselekményéhez.

Sajnos, nagy valószínűséggel a film november 17-ei bemutatójáig már nem fog kiderülni, hogy miként is láthatjuk Johnny Depp-et a Legendás állatok és megfigyelésük című alkotásban.

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók