CinemaKlub

Superman beáll a Mission: Impossible csapatába!

rtl.hurtl.hu

2017. március 17. 15:48

A jól ismert szuperhős Tom Cruise mellett űzi majd az ellent: Henry Cavill elfogadta a felkérést, hogy a jól ismert akciósorozat legújabb, hatodik részében szerepeljen.

Sokszor tűnődtök azon, hogy vajon milyen lehet színészként evickélni Hollywood végtelen medencéjében? Valószínűleg az alábbi történet – ami több mint valószínű, hogy egy régen megbeszélt sztori – nem igazán jellemzi a dolgot. Miről is van szó? A Mission: Impossible rendezője, Christopher McQuarrie az Instagram oldalán tette fel a nagy kérdést Henry Cavill-nek, hogy ugyan már, szerepeljen a következő filmjében.

Azt gondolnánk, hogy ez egy költői felajánlás volt, azonban a frissen posztolt fotó alatt izgalmas párbeszéd indult az említett színész és rendező között, aminek a vége – vigyázz, SPOILER – happy end lett.

De hogyan is zajlott az insta-casting? Íme:
 

McQuarrie: „Henry Cavill, van egy ötletem. Érdekelne, hogy benne lennél-e a Mission: Impossible hatodik részében. Semmi erőltetés.”

Cavill: „Hogyan mondhatnék nemet egy embernek, akinek ennyire tökéletes a haja…”

McQuarrie: „Tökéletes. Csak egy pár kikötés: szeretned kell a magasságot, a gyorshajtást, bármiféle motoros járművet (különösen légi járműveket), kaszkadőrmutatványokat, lőfegyvereket és a robbantásokat. Rendben lesz?”

Cavill: „Csak akkor, ha tényleg repülhetek…”
 



A lényeg, hogy Cavill a végén rábólintott a „felkérésre”, így ő is szerepelni fog Tom Cruise oldalán. A 2018 júliusában érkező részben tehát már Superman is befigyel. Hogy milyen konkrét szerepet vállalt el a színész, arról még semmit sem tudni.

Addig viszont élvezhetjük, ahogyan a jól ismert kis köpenyében suhan az égen, miközben az Igazság Ligájával védik a Földet, sőt előtte még egy háborús drámában (Sand Castle) is megfordul.
 

Forrás: EW

#CinemaKlub#tom cruise#henry cavill#casting

Címlapról ajánljuk