CinemaKlub

A Kincsem rabul ejtette a nézőket is?

rtl.hurtl.hu

2017. március 17. 14:22

Pár napja debütált a legújabb magyar film a mozikban, és a számokat nézve úgy tűnik, hogy nemcsak a kritikusok – köztük mi is –, de a mozizók is szeretik Nagy Ervinéket!

Csütörtök óta látható országszerte a mozikban a nagyszabású romantikus kalandfilm – a nézők kiemelt érdeklődésével kísérve. A Kincsem a bemutató napját követően (beleértve a március 15-i premier előtti vetítéseket is) már 18.716 nézőnél jár, ami nem csak a hazai produkciók között számít kiemelkedőnek. A sajtó által kedvezően fogadott film a nézők szívét is rabul ejteni látszik, amit a számtalan pozitív visszajelzés és magas közösségi média-aktivitás is bizonyít.

A film díszbemutatóján a magyar sztárvilág színe-java megjelent, hiszen mindenki a Valami Amerika-filmek rendezőjének legújabb filmjére kíváncsi!

Hogy milyen volt a bemutató? Kattints a videóra!

A Kincsemben Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) céltalan életet él, amikor egy nap megjelenik nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, amivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Blaskovich nemes küzdelemben győzheti le ősi ellenségét, von Oettingen bárót (Gáspár Tibor), egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe (Petrik Andrea), apja gyilkosának lányába.

Érdekel, hogyan készült az alkotás? Akkor ITT a helyed!

Forrás/képek: Fórum Hungary

#CinemaKlub#nagy ervin#kincsem#magyar film

Címlapról ajánljuk