CinemaKlub

Újabb mesével hódítana a Pixar! Most a halottak világában kalandozunk!

rtl.hurtl.hu

2017. március 16. 10:37

A többszörös Oscar-díjas stúdió minden évben újabb mesével kecsegteti a rajongóit, azonban jó ideje inkább csak a folytatásokra koncentrált. Ez most megváltozik: idén novemberben érkezik a Coco! Érdekel az előzetes? Akkor gyere!

Ha meglendítik egy új Pixar alkotás lehetőségét, akkor mindannyian rögtön valami nagyon látványos, hihetetlenül szívhez szóló és minden részleteiben egyedi és kreatív mesét várunk. Ez nem véletlen, hiszen a stúdió évről-évre bizonyítja, hogy a mesék nemcsak bugyuták, de végtelenül tanulságosak is lehetnek. Arról nem is beszélve, hogy a technikai hozzáértésük is minden egyes alkalommal sokkolja a nézőket.

Ékes példája ennek, hogy az idei – Jimmy Kimmel vezette – Oscar-gálán a Legjobb animációs rövidfilm kategóriájában a „Piper” című munkájukkal aranyszobrot nyertek!



Azonban az utóbbi években a friss történetek után vágyakozóknak csalódniuk kellett, hiszen a Pixar mostanság inkább a folytatásokra koncentrált. Utoljára 2015-ben kaptunk újdonságot az Agymanókkal és a Dinó tesóval. Az elkövetkező években pedig érkezik a Verdák 3, A hihetetlen család 2 és a Toy Story 4. Egyedül az idén novemberben debütáló Coco lesz friss történet!

Szerencsére, máris beleshetünk a mexikói halottak napjával és a mesés túlvilággal foglalkozó mesébe, aminek a középpontjában egy kisfiú, Coco áll, akinek egyetlen vágya, hogy zenélhessen!

Lee Unkrich rendezése – neki köszönhetjük a Toy Storx 3-at is – a halottak világában kalandozva mutatja be, ahogyan főhősünk felfedezi az ősei történetét, miközben egyetlen célját követi.

Egyelőre csupán egy rövidke ízelítőt kaptunk a meséből, azonban az már most látható, hogy a Pixar-hatás nem marad majd el!

Forrás: EW
Képek: Pixar

#CinemaKlub#pixar#mese#animáció#előzetes#trailer#coco

Címlapról ajánljuk