CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Vasárnap (03. 12.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 11. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Nagyfiúk

Harminc évvel a középiskola befejezése után újra találkozik egymással az öt egykori középiskolai jó barát. Szomorú aktualitása a dolognak, hogy meghalt a kosárlabdaedzőjük, akivel megnyerték a bajnokságot. Ha már a temetésére végre összejött a csapat, kihasználják az alkalmat, és együtt töltik a hétvégét a feleségeik és gyerekeik társaságában, méghozzá az edzőjük tóparti házában, ahol régen a győzelmüket is ünnepelték. A korosodó apákban felélednek a régi emlékek, beindul a bulizás, egymás ugratása.

Mikor?
RTL Klub 18:50

A cipőbűvölő

Max Simkin amióta él, cipőket javít. A középkorú férfi az anyjával lakik és abban a boltban dolgozik, amit apja, Abraham hagyott hátra, amikor titokzatos módon eltűnt. Unalmas élete egy csapásra megváltozik, amikor a varrógépe lerobban, ráadásul éppen akkor, amikor sürgősen be kell fejeznie egy fontos munkát a helyi gengszternek, Leon Ludlow-nak. Előkeresi a régi családi gépet, amiről kiderül, hogy az nem egy hétköznapi varrógép, ő pedig nem egy hétköznapi cipész.

Mikor?
RTL Klub 21:10

Honnan tudod?

Lisa szépen felépített élete romokban hever, amikor kiteszik a softball csapatból. Próbál beilleszkedni a normális életbe, amikor találkozik az önző, nőcsábász baseballjátékossal, Mattyvel. A kezdeti nehézségek ellenére összeköltöznek, amikor a lúzer George képében felbukkan a harmadik. A fickó rossz passzban van, elhagyta a barátnője, anyagilag a csőd szélén áll, az apja ellen meg szövetségi nyomozás folyik. Úgy tűnik, minden széthullik körülötte, ám mégis felettébb vonzó Lisa számára. Ettől kezdve a Lisa képtelen a két pasi közül választani.

Mikor?
RTLII 20:00

Hisztéria

Dr. Mortimer Granville-t a túlzottan modern nézetei miatt elbocsátják állásából a viktóriánus Londonban. Az ifjú orvos a női betegségek specialistájánál kap munkát, Dr. Robert Dalrymple segédje lesz. A doktor sajátos módon, altesti masszázzsal kezeli a hisztériaként ismert betegséget. Dr. Granville hamarosan roppant népszerű lesz a hölgyek körében, sőt Dr. Dalrymple kisebbik lánya is lelkesedik érte. Emily nővére, a női jogok élharcosa, Charlotte azonban egyszerű kuruzslónak tartja az orvost.

Mikor?
RTLII 23:25

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#sztárok#adam sandler#reese witherspoon#hugh dancy#vígjáték#romantika#ewan mcgregor#akció#sziget

Címlapról ajánljuk