CinemaKlub

Keanu Reeves már a John Wick 3-at tervezi!

rtl.hurtl.hu

2017. február 23. 15:09

Alig hogy bemutatták a mozi második fejezetét, a főszereplő már a folytatásban gondolkodik, és nagyon úgy fest, hogy konkrét elképzelései vannak róla!

Az biztos, hogy senki sem gondolta volna, hogy a John Wick akkora siker lesz, hogy egész franchise lesz belőle, pedig most nagyon afelé tartunk!

Keanu Reeves és a Mátrixos kaszkadőre, Chad Stahelski fogta magát és vászonra vitte ennek a meggyötört hősnek a történetét, aki látszólag átlagos ember, és ez annyira megtéveszt néhány gengsztert, hogy lenyúlják a spéci autóját, sőt éjjel rátörnek az otthonában. Amikor a nagyfőnök felismeri az ellopott autót, azonnal csomagolni kezd. Ugyanis csak egy pancser nem tudja, hogy John Wick a Föld egyetlen olyan személye, aki számára nincs lehetetlen!

Nos, ez akkora siker lett, hogy mától már a mozikban a John Wick: 2. felvonás, amiben a visszavonult bérgyilkos ezúttal Rómára kénytelen lecsapni!

 


Nemrég pedig felröppent a pletyka, hogy a harmadik részbe is belevágnak, amiről maga Reeves is nyilatkozott:

„Azt hiszem a következő fejezetnek egy szigeten kéne folytatódnia, ahol segíthetne néhány bajtársának, aminek a végkifejlete egy egész háború is lehetne akár! Nem lenne fantasztikus?”

A színész azt is elmondta, hogy nem rajta múlik, hogy folytathassák a történetet:

„Én mindenképpen benne lennék, mert nagyon szeretem ezt a világot és Wick karakterét is, ha a közönség is szereti, akkor van esélyünk rá, hogy összejöjjön a következő rész is, örülnék neki, ha így lenne!”

Miután a John Wick második része világszerte 93 millió dolláros bevételt hozott, már a bemutatása utáni első tíz napban is. Ez alapján valószínűleg a rendező és Reeves meg is kapja a lehetőséget, hogy elkészítsék a harmadik és egyben talán utolsó fejezetet!

Addig is, aki lemaradt volna, vagy egyszerűen csak nagyon szereti a bérgyilkos történetét, az nézze ma este a John Wick című filmet 21:00-kor a Film+-on!

Forrás: movieweb.com

#CinemaKlub#Filmek#john wick#előzetes#keanu reeves#willem dafoe#akció#folytatás

Címlapról ajánljuk