CinemaKlub

Vajon hol tartják sztárjaink az Oscar szobraikat?

rtl.hurtl.hu

2017. február 20. 15:12

Meglepődnénk, milyen helyekre kerültek már ez idáig az aranyszobrok! Ugyanis annak ellenére, hogy azt gondolnánk minden színész álma a díj, úgy tűnik, egyesek még sem tartják annyira nagy becsben! Lássuk, kinél, hol jöhetne szembe velünk egy-egy szobrocska!

Hallottunk már egy-két cifra történetet arról, hogyMeryl Streep az Akadémia által először neki ítélt díjat még a gála estéjén a női mosdóban felejtette, de tavaly is keringett arról pletyka, hogy hiába az évtizedes várakozás Leonardo DiCaprio is megfeledkezett az Oscar szobráról!

Dustin Hoffman

A két Oscar-díjas színész a Kramer kontra Kramer, valamint az Esőember című filmekért nyert szobrát is a dolgozószobájában tartja az íróasztalán. Mi valahogy úgy képzeljük, hogy a nagy sötét fabútorok között, sejtelmes megvilágításban pihennek a díjak az asztalon!

Goldie Hawn

A színésznő A kaktusz virága című filmben nyújtott alakításával 1969-ben hazavihette a mindenki által óhajtott aranyszobrocskát, amit az egyébként nagyon spirituális Hawn, a meditációs szobájában tart, amit „India szobának” nevezett el.

Emma Thompson, Kate Winslet és Susan Sarandon

Emma Thompson akárcsak Dustin Hoffman két Oscar-díjas tehetség, aki elég különös helyet talált az aranyszobrainak! A színésznő ugyanis túlságosan is feltűnőnek gondolta a díjait, ezért a fürdőszobájába száműzte őket! Talán ott kevésbé szembetűnő? Vagy jobban passzolt az ottani berendezéshez? Mindenesetre érdekes választás!

Úgy tűnik, a fürdőszoba nagy népszerűségnek örven az Oscar-díjasok körében, ám Winslet még ennél is tovább ment azzal, hogy az aranyszobrát, amit a Felolvasóért kapott a mellékhelyiségbe száműzte. Csak remélni merjük, hogy nem a wc tartályon kapott helyet!

Susan Sarandon állítólag jó darabig a vendég wc-jében tartotta a díját, majd elajándékozta egy múzeumnak, amit azóta sem látott!

Gwyneth Paltrow

Amikor a színésznő a ’90-es években megnyerte az Oscar-díjat, hirtelen kitüntetett figyelmet kapott, amit állítása szerint nem igazán tudott mire vélni. Nos, Paltrow érdekes módját választotta az akkori sikerének feldolgozására, ugyanis a díját egyszerűen csak eldugta, hogy ne is lássa!

Jennifer Lawrence

Az ügyeletes hollywoodi szőkeség első nagyobb szerepét rögtön díjra váltotta és miután sikerült is feljutnia a lépcsőn, hogy átvegye az aranyszobrot, jobbnak látta, ha szülővárosában lévő otthonában tartja a családi zongorán! Vélhetőleg ott nagyobb biztonságban van, Lawrence-nél!

George Clooney

A szinten kétszeres Oscar-díjas szívtipró, megbecsült helyen, saját könyvtárában tárolja az aranyszobrait, amikre saját bevallása szerint is nagyon büszke!

Anna Paquin

A színésznő egészen fiatalon nyerte el az Oscar-t, tulajdonképpen még gyerek volt, így nem csoda, hogy a legmegfelelőbb helynek - ahol a díjat tárolhatja - a gardróbját tartotta, ott is a csizmái mellett volt megtalálható az aranyszobor!

Russel Crowe

Talán az ausztrál színésznek sikerült a legmeghökkentőbb és egyúttal a legméltatlanabb helyet találnia a díja számára. Crowe az ausztrál farmjának egyik tyúkóljában tartja az aranyszobrot, szerinte ugyanis az Oscar inspirálja a szárnyasokat a kotlásban!

Tom Hanks

A színész, akinek sikerül két egymás utáni évben is elnyernie az Akadémia díját, az egyik legbarátságosabb sztár a napjainkban, Ezt pedig mi sem bizonyítaná jobban, mint hogy mindkét Oscar-díját egy olyan könyvespolcon tárolja, ahol az iskolai foci kupái és a feleségének szánt, „a világ legjobb anyukája”- díj is helyet foglal!

Kíváncsian várjuk, kik lesznek az idei díjátadó nyertesei, ahogyan azt is, ők hol találnak majd helyet a szobraiknak!

Ne feledjétek, az idei Oscar gálát február 26-án hajnalban!

Forrás: craveonline.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#oscar-díj#meryl streep#tom hanks#russel crowe#kate winslet#gwyneth paltrow#dustin hoffman#jennifer lawrence

Címlapról ajánljuk