CinemaKlub

Minden, amit eddig érdemes tudnod a Tűzgyűrű 2-ről!

rtl.hurtl.hu

2017. február 19. 15:00

Imádtad az első részt és kíváncsi vagy, mit hoz ki a történetből az új rendező? Valamint tudni szeretnéd, mi a helyzet Charlie Hunamm-mel? Eláruljuk, ahogyan azt is, hogyan is fest John Boyega a második részben!

A Tűzgyűrű első részét Guillermo Del Toro készítette, őt azonban Steven S. DeKnight váltotta a rendezői székben, ám nem ő az egyetlen új név a stáblistán!

Az előző fejezetben megismerhettük Raleigh Antrobus-t, akit az azóta már sorozatokban, valamint igazi kasszasikerekben is viszontlátott Charlie Hunamm alakított. A színész sűrű időbeosztása miatt már bejelentette, hogy a Tűzgyűrű 2-ben nem tér vissza, de helyette láthatjuk, ahogyan legújabb filmjében, a The Lost City of Z című alkotásban megöregítve vág neki a dzsungelnek, oldalán a Pókember - Hazatérés sztárjával, Tom Holland-dal!

 

A post shared by @pacificrimmovie on

Ám az új részben is akad bőven szépfiú, például a legendás Clint Eastwood fiának, Scott Eastwood-nak a személyében, ahogyan - a híresztelések szerint Stacker Pentecost (Idris Elba) fiát alakító - John Boyega is feltűnik majd a moziban!

A történet, a legutóbbi Csendes-óceáni-i kalandok után játszódik majd, de akárcsak az első részben, úgy ezúttal is az emberek által irányított monumentális robotok és a mélytengeri szörnyek összecsapására számíthatunk. Emellett pedig egy-két olyan régi ismerőssel is találkozhatunk, mint amilyen Rinko Kikuchi és Charlie Day.

 


Aki azt nyilatkozta, nagyon izgatott, hogy a folytatáson dolgozhat:

„John Boyega és a többi fiatal, aki csatlakozott hozzánk nagyon tehetségesek és teljesen új izgalmakat ígérnek, de én már amúgy is alig várom, hogy ismét robotokkal harcolhassak szörnyetegek ellen!”

Valamint azt is elárulta, hogy karaktere, Dr. Newton Geiszler-en nem kevés változás lesz majd tapasztalható:

„Newt visszatért és azt kell, hogy mondjam, jól néz ki! Új ruhái is vannak, szóval úgy összességében megújult!”

Alig várjuk, hogy láthassuk és most már azt is tudjuk, hogy erre mikor kerül sor, ugyanis megerősítették, hogy a Pacific Rim: Uprising címre keresztelt alkotást, jövő év februárjában mutatják majd be!

De addig sem kell csüggednünk, mivel ma este 18:50-kor újra átélhetjük a régi izgalmakat a Tűzgyűrű című filmben az RTL Klub műsorán!

Forrás: denofgeek.com, collider.com, the independent.co.uk.
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#pókember-hazatérés#tom holland#charlie hunnam#john boyega#scott eastwood#idris elba#kalandfilm

Címlapról ajánljuk