CinemaKlub

Most már biztos, A beavatott-sorozat elveszített valaki nagyon fontosat!

rtl.hurtl.hu

2017. február 10. 11:00

Látva, hogy egyre kevesebb bevételt hoznak a mozik, az alkotók úgy döntöttek, hogy tévéfilmet és sorozatot készítenek inkább az ifjúsági sztoriból. Most azonban úgy tűnik ez sem lesz zökkenőmentes!

Shailene Woodley már megpendítette, hogy neki nem igazán tetszenek a készítők tervei, most pedig határozottan kijelentette, sem az utolsó filmet, sem pedig a spin-off sorozatot nem vállalja!

„Nem én, nem leszek benne a tévésorozatban!”

Egyébként őt és kollégáját, Miles Teller-t is meglepték a hírek a stúdió döntéséről, éppen ezért Teller is erősen gondolkodott, hogy belevágjon-e az új kihívásokba:

„Mikor az első filmhez aláírtunk még nem sejtettük, mi lesz ebből az egészből, aztán ahogy egyre több és több filmet készítettünk, már látni akartuk, hogyan is ér ez az egész véget, ott akartunk lenni a befejezésnél. Mindannyian nagyon élveztük az együtt töltött időt és a munkálatokat!” - nyilatkozta a színész.

 


A különös ebben csak, az hogy egyelőre mégis inkább úgy fest, hogy egyikőjük sem szerepel majd a tévéfilmben, mindenesetre a sorozatban biztosan nem.

Bár az is igaz, hogy az alkotók sem erősítették meg jövőbeli terveiket!

Így egyelőre nemtudni, mikor, milyen formában és kinek a közreműködésével láthatjuk, majd A beavatott következő részét!

 

Forrás: movieweb.com

#CinemaKlub#a beavatott#shailene woodley#miles teller#sorozat#spin-off#mozik

Címlapról ajánljuk