CinemaKlub

Jack Nicholson 7 év után újra filmet forgat!

rtl.hurtl.hu

2017. február 9. 11:23

A legenda hosszú szünet után tér vissza a filmiparba, ráadásul egy olyan film remake-jében szerepel majd, aminek német eredetije óriási sikereket arat a díjátadókon. Nézzük, mire mondott igent annyi év után!

A háromszoros Oscar-díjas Nicholson meghatározó pontja a színész társadalomnak, olyan alakításaiért ismerte el az Akadémia, mint az 1975-ös Száll a kakukk fészkére, az 1983-as Becéző szavak és az 1997-es Lesz ez még így se! Persze, a filmográfiája jóval több kincset tartogat ezeknél, azonban az utóbbi években – konkrétan a 2010-es Honnan tudod? óta – egyetlen moziban sem láthattuk.

Sokan találgattak, hogy esetleg az egészsége és a feledékenysége miatt nem vállalt több szerepet, azonban a nagyöreg elmondta: erről szó sincs, egyszerűen nem jött szembe vele olyan lehetőség, amit szívesen eljátszott volna.

Egészen mostanáig!

Egy olyan projektre mondott igent, ami eléggé friss dolognak számít, hiszen a 2016-os német film, a Toni Erdmann remake-jéről van szó. A történet középpontjában egy apa, Winfred áll, aki annak érdekében, hogy újra egymásra találjanak a lányával, kitalál magának egy új személyiséget. A humoros dráma lenyűgözte a kritikusokat, és az óriási sikere után – BAFTA- és Golden Globe-jelöléseket is begyűjtött, sőt Oscarra is esélyes a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában – egyáltalán nem meglepő, hogy máris elkezdték tervezgetni a feldolgozását.

Nicholson mellett a másik főszerepben a jól ismert komika, Kristen Wiig érkezik – úgyhogy azt már ezen a ponton biztosra vehetjük, hogy a cselekmény humoros vonala a párosnak köszönhetően jól be lesz biztosítva.


Forrás: CinemaBlend

#CinemaKlub#jack nicholson#remake#szerep#film

Címlapról ajánljuk